Merhaba arkadaşlar bir tanıdığım telefon üzerinden dolandırılmış.Hatta iki sefer dolandırılmış.
ilk sefer de 500 liralık passoligten alışveriş yapılmış.İkinci sefer 400 liralık alışveriş yapılmış.Ne tavsiye edersiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
boşluğuma geldi güldümAdamı bulun tebrik edin
Adamı bulun tebrik edin
valla arkadaş bayağı saf.hatta 3. yü de denemiş.
Var mı tavsiye edeceğiniz bişey.Passolig ile iletişime geçersem bişeyler yapabilir ler mi?
Merhaba arkadaşlar bir tanıdığım telefon üzerinden dolandırılmış.Hatta iki sefer dolandırılmış.ilk sefer de 500 liralık passoligten alışveriş yapılmış.İkinci sefer 400 liralık alışveriş yapılmış.Ne tavsiye edersiniz?
Adamı bulun tebrik edin
anlat bir olayı ? telefon üzerinden nasıl dolandırılmış ne demişler ne yapmışlar ? bir anlat
anlat bir olayı ? telefon üzerinden nasıl dolandırılmış ne demişler ne yapmışlar ? bir anlat
aynısı bizimde başımıza geliyordu eşimi aramışlar hediye kazandınız demişler adresi felanda biliyorlar ptt den hediyenizi alın demiş adamlar gittim pttt ye bunu almıcam iade edin ddedim belge doldurdum hata kaza o paketi alsaydık siz ne kadar borç girecekti düşünün
evet hediye kazandnız diyip paket yollamışlar ptt yehocam bankadan arıyoruz diye başlamış.Sonra da doğum bilgileri yeri vs hep sormuş doğru mu diye.(aynı şekilde başkalalarını da dolandırmışlar ve bilgileri nerden aldıkları çok büyük soru işareti)Bizim saf da banka sanmış tabi.Banka bilgilerini de istemiş dolandırıcı en son da telefona gelen kodu istemiş.Para çekilmiş o arada.Ama o ay sonu ancak anlayabilmiş.Youtubede bir sürü video var.Önceden bana da birkaç video denk gelmişti.Sadece gülmüştüm insanlar ne kadar bu kadar saf olabilir deyip geçtim.Ama öyle değilmiş biz bile bu kadar internetle uğraşmamıza rağmen dolandırabiliriz.Benden size tavsiye youtubeden en azından bir video izleyin.Ve arkadaşlarınıza izlettirin ki emekleri ziyan olmasın.
---------- Spam Engelliyici 16:41 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------
anlayamadım hocam paket derken?öyle bişey mi var ? valla ilk kez duydum
![]()
evet hediye kazandnız diyip paket yollamışlar ptt ye
peki hocam hediyeyi alsak ne olucak.Bir yaptırımı var mı ki?
paketi teslim alırsan sana kaç para yazarlarsa ödemen gerekli teslim alırken ptt imza attırıyor çünki
Adamı bulun tebrik edin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.