telefon geldi bilişim suçundan

• Kullanıcı erola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erola

Kayıtlı Üye
Kimseyi dinleme en yakin karakola git ve durumu anlat. Zaten soz konusu durum var ise bulundugun karakolda ifadeni verirsin.

Birileri yok dolanrici o, bu , su'dur demis (ki olabilir.Bu aralar telefon dolandiricilari cok turedi) fakat sen riske atma hicbirseyi. Yukarida soyledigimi yapin hersey ortaya cikar. Simdi kim ne derse desin bos.
.....

Evet arayabiliyorlar ifadeye çağırıyorlar genelde.

Ne hakkında çağırabilecekleri konusunda bilginiz varsa yardımcı olabiliriz; ancak telefon gelmesinden gerçek ya da sahte dememiz mümkün değil hocam.

youtubeye video göndermekten başka yaptığım yok

telefon geldi peki numara ne yazıyordu gerçi numarayı'da degiştirp bilişim suçlarında aranır gibi yapa biliyorlar özel bir sistem var istediği numaradan arabiliyor asıl soru şu sen nasıl bir suç yada ona benzer birşey yaptında seni aradılar onu bi düşün yaz buraya istersen :)

valla illegal birşey yapmadım kandırmacının tekidir İnşAllah

ben internetten illegal yöntem ile 11 tl kazandım dün bişey olurmu ya tırsmaya başladım

wifi var mı var ise şifrenizi kimlere verdiğinizi unutmayın! ve sık sık değiştirin. siz girmiyorsunuz ama aynı ip üzerinden belkide üst kattaki sapık komşunuz bazı yerlere giriyor?

Kardeş Korkmana Gerek Yok dolandırıcıdır onlar Sen evde olmasaydın annenden sana ait tüm bilgileri alıp seni cep den arayaçaklardı evde polis var şimdi sen en yakın karakola gel sonra en yakın atm ye şu hesaba para yatırırsan göz yumarız diyeçeklerdi benim biraderinde başına böyle bişe geldi internet üzerinden terör örgütü propogandası yapmış güya ama evde olan sabit telefonda intenet yoktu karakola gel dedi telefondaki abim tamam geliyorum dedi yalnız gelmesini istedi sonra yolda atm ye ugra para yatır demiş abimin jeton düşünce telefonu kapatmış karakola varmış durumu anlatmış polis de böyle bir durumla karşılaşınca telefonu kapatın direk 155 arayın demiş biradere Yani onlar dolandırıcı korkma

Kimseyi dinleme en yakin karakola git ve durumu anlat. Zaten soz konusu durum var ise bulundugun karakolda ifadeni verirsin.

Birileri yok dolanrici o, bu , su'dur demis (ki olabilir.Bu aralar telefon dolandiricilari cok turedi) fakat sen riske atma hicbirseyi. Yukarida soyledigimi yapin hersey ortaya cikar. Simdi kim ne derse desin bos.

özeli acar mısın burada biraz

Aynen öyle hocam arkadaşa büyük ihtimal şaka yapmışlar numaraya bakılırsa, en doğrusu bir karakola gitmek.

yok canım gerçekten bilişim suçu aransaydınız dediğiniz tarzda olmazdı olay. zaten telefon araması olacağına ciddi bir durum olsa ev basılması söz konusu olurdu kanaatimce. biri eşek şakası yapma çabasına düşmüştür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri