telefon geldi bilişim suçundan

• Kullanıcı erola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam telefonla kimse sizi aramaz hakkınızda bir soruşturma açılmış olsa dahi savcılıktan eve kağıt gelir diyelim o kağıt kayboldu veya gitmediniz o zamanda polis gelir kapıya yani gelen hiç bir telefona inanmayınız

iki defa evime kağıt geldi ifade için gittim verdim. mahkemeye çıktım oyun hesapları felan ödünç almıştım :p karşı tarafla uzlaşmasaydım şuan bu yorumu yazamıyor olacaktım :) ama telefonla aramamışlardı ama arkadaşların dediği gibi şakaya gelmez git bir karakola sordur.

nedir sizden çektiğim bana karşı ilk yorumunuzdan beri sert yorumlar yapıyorsunuz veya alaycı

Hocam sana karsi bi garezim yok duruma gore yorum yaptim :D Hatta nickine dahi bakmadim diyebilirim. Daha once ne yorum yaptim bilmiyorum ama kusura bakma onun icinde.

valizini hazırla jetimle kaçacağız hocam amerikaya :D

şaka bir yana korkma hocam yıllarca hack , war*z sitelerinde neler gördüm neler adamı gece alıyorlardı sabah tekrar script paylasıyordu stres yapma bir daha ararlarsa eve gelin vodka vişne içelim de

Kardeşim endişelenme. Bir sorun olsa bizzat eve gelip soruştururlar

Bilişim suçları direk olarak sizi aramaz arayamaz, eğer bir suç tespiti yapılırsa bu durum savcılığa bildirir, savcılıkta oturduğunuz yani resmi nüfus adresinizin bulunduğu mıntıka polis merkezine durumu bildirir ve sizi adresinizden polisler ifade için alır yada davet eder. Şüpheli konumundaysanız zaten çoktan almış olurlardı muhtemelen bu arayanlar dolandırıcı.

Yüklediğin video katagorisi nedir? Bilişim sucu katagorisine girebilecek ne var mesela aklına gelen o tarz videolar var mı?
Birde hangi telefonu aradılar adensede yazan telefonu mu ?

bilal erdoğanı yükledim sildim ondan olabilir diye düşünüyorum.

adense de girili telefon mu arandı?
Valla ben obama haberi yüklerken bile 10 kere düşünüyorum :D şakası yok bu işin.. bot saçma saçma açıklama girebiliyor silip bağlığı açıklama yaptıgım çok oluyor örneğin. Aşağılayıcı hakaret edici şeyler yapmamak dikkat etmek lazım. Geçenlerde bi haber vardı facede biri yorum yapmış bu yüzden merkese aldılar felan para cezası ödedi polise hakaretten. Belkide işgüzar bir arkadaşının şakası bilemezsin ama videoyu yoketmekle iyi yapmışsın

adense de girili telefon mu arandı?
Valla ben obama haberi yüklerken bile 10 kere düşünüyorum :D şakası yok bu işin.. bot saçma saçma açıklama girebiliyor silip bağlığı açıklama yaptıgım çok oluyor örneğin. Aşağılayıcı hakaret edici şeyler yapmamak dikkat etmek lazım. Geçenlerde bi haber vardı facede biri yorum yapmış bu yüzden merkese aldılar felan para cezası ödedi polise hakaretten. Belkide işgüzar bir arkadaşının şakası bilemezsin ama videoyu yoketmekle iyi yapmışsın
bence kandırmacaydı süratıma kapadı çünki gerçek olsaydı polis konuşmaya devam ederdi.

dostum bak seni kandırmışlar bence bu kesin bunu kafana takma artık.
ama şöyle bir madde var forumu okuyanların bilmesi açısından paylaşayım dedim sonuçta forumda herkes video yüklüyor. şuç teşkil eden birşeyi yükleyen bir kişi aşağıda yazılan konuya dikkat etmesi gerekiyor.

Bilgisayarın aidiyeti önem taşır. Bir evde kanun dışı bir fiil işlenmekteyse, sorumluluk o evin sahibinindir. Her ne kadar karine (tersi ispat edilene kadar gecerli sayilan hukuki kural) teşkil etmekteyse de, bilgisayarına bu görüntülerin başkasının yüklediğini kanıtlayana veya bu görüntülerin sizin isteğiniz dışında yüklendiğini kanıtlayana kadar sorumluluk size aittir. Bu görüntülerden dolayı suçu sizin işlediğiniz anlaşılır.

belki çevrenden biri seni kıskanan biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri