Telefon ile kanal doğrulama ?

• Kullanıcı vehbi54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

vehbi54

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir durum var bu kanalları telefon ile doğrulamamız gerekiyor ama doğrulama yapmadanda video yukleniyor ve para kazanma aktif oluyor doğrulama yapmanın amacı nedir ? Forumda biraz aradım ama bulamadım kolay kolay bu tür konular açmam ama cahilliğimi mazur görün.

Merhabalar,

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir durum var bu kanalları telefon ile doğrulamamız gerekiyor ama doğrulama yapmadanda video yukleniyor ve para kazanma aktif oluyor doğrulama yapmanın amacı nedir ? Forumda biraz aradım ama bulamadım kolay kolay bu tür konular açmam ama cahilliğimi mazur görün.

15 dk dan uzun videolar yüklemek için doğrulama istiyor

15 dk dan uzun videolar yüklemek için doğrulama istiyor

Hocam o bnm için sorun değil 15 dakikadan kısa yuklüyorum bu şekilde kanal açmaya devam etsem ne gibi bir sorun ile karşılaşırım çünki kanal doğrulama yapınca iş ortağı doğrulandı yazıyor bu iş ortağı önemli bir konu sanrım

Merhabalar,

benim de kafama takılan bir konu bu takipteyim. benim de yüklediğim videolar genelde 10dk dan düşük süreli.sadece 15+ video yüklemeye yarıyorsa gerek yok benim için şu anlık ama bazı arkadaşlar maillerine girerek sürekli onaylama gerekiyor uyarısıyla karşılaşıyormuş bunun bir sebebi olmalı.
benim bazı kanallarda videoların bana ait olduğuyla alakalı bilgi isteyen 100e yakın uyarı maili geldi ama yine de doğrulama istemedi.videoları sildim kanallar temiz bir şekilde duruyor.

Hocam o bnm için sorun değil 15 dakikadan kısa yuklüyorum bu şekilde kanal açmaya devam etsem ne gibi bir sorun ile karşılaşırım çünki kanal doğrulama yapınca iş ortağı doğrulandı yazıyor bu iş ortağı önemli bir konu sanrım

Şimdiye kadar doğrulanmış ve doğrulanmamış hesaplar arasında 15 dk harici her hangi bir fark görmedim, bi sorunda yaşamadım. Dediğin gibi doğrulanmış iş ortağı yazıyor ama o da 15 dk harici bi fayda getirir mi emin değilim. Doğrulanmış kanalda kapanıyor doğrulanmamış kanalda. Forumda falan telefon doğrulamasının yapılmasının tek nedeni 15 dk diye biliyorum ben.

Şimdiye kadar doğrulanmış ve doğrulanmamış hesaplar arasında 15 dk harici her hangi bir fark görmedim, bi sorunda yaşamadım. Dediğin gibi doğrulanmış iş ortağı yazıyor ama o da 15 dk harici bi fayda getirir mi emin değilim. Doğrulanmış kanalda kapanıyor doğrulanmamış kanalda. Forumda falan telefon doğrulamasının yapılmasının tek nedeni 15 dk diye biliyorum ben.

Hani hocam bu dedikleriniz gerçekten bu şekilde ise benim için hiç sorun değil en uzun videom 14 dakka benim :)

15 dk üzeri videolar yüklenmeyecekse 15 dk onayına hiç gerek yoktur.Gmaili onaylayıp devam edebilirsiniz.

Hani hocam bu dedikleriniz gerçekten bu şekilde ise benim için hiç sorun değil en uzun videom 14 dakka benim :)

O zaman sorun yok hocam uğraştığına değmez. Ki eğer gerçek bir telefon numarasıyla doğrulama yapmazsan o da sorun oluyor bazen. O yüzden doğrulamayı boşver sen.

15 dk üzeri videolar yüklenmeyecekse 15 dk onayına hiç gerek yoktur.Gmaili onaylayıp devam edebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim koray bey peki şunu da sorabilirmiyim ben genelde mail adreslerini mobil üzerinden açıyorum ve onay istemiyor daha sonra onay yapmam gerekirmi yada ileride nasıl bir sorunla karşılaşabilirim ?

Cevabınız için teşekkür ederim koray bey peki şunu da sorabilirmiyim ben genelde mail adreslerini mobil üzerinden açıyorum ve onay istemiyor daha sonra onay yapmam gerekirmi yada ileride nasıl bir sorunla karşılaşabilirim ?

Onaylı maıl kullanmak gerekır hocam sonra sızden onay ıster yanı hıc gerek yok basta onaylayın gecın bence..

Mail olayı kadar pislik birşey görmedim. Evde onaylatacak telefon kalmadı :D farklı yöntemleri var ama risk almaya değmez :)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri