Telefon kabı alıp satmak

Quasar^^

Kayıtlı Üye
Merhaba internetten telefon kabı alıp,şehirimdeki telefonculara satmak ıstıyorum,bu işi yapan birisi varsa bana yardımcı olabılırmı ? ya da en azından bir fikiriniz varsa bu işle alakalı destek olursanız sevınırım.

Şimdiden teşekkürler..

Merhaba internetten telefon kabı alıp,şehirimdeki telefonculara satmak ıstıyorum,bu işi yapan birisi varsa bana yardımcı olabılırmı ? ya da en azından bir fikiriniz varsa bu işle alakalı destek olursanız sevınırım.

Şimdiden teşekkürler..

internetten alıp şehrindeki telefonculara satamazssın çünki onlar senin internetten alacağın fiyatın 3te birine alıyorlar toptancılardan tel kılıf ve aksesuarlarını direk çinden getiren bir firma bulursan toptan ondan alıp 2. aracı olabilirsen anacak bu işi yapabilirsin

büyük düşün, bunun üzerine web sitesi kur mesela. uzun vadeli kazandırsın.

merhaba 8 yıl önce bu işi yaptım. Telefon kılıfı için en ucuz yer istanbulda tahtakalededir. Oradan çok ucuz birşekilde toptan alabilirsin

eniştem bu işi yapıyor. çinden ithal edip toptan satıyor. kendisi istanbul tahtakalede eğer toptan ve yüksek miktarda alıcaksanız yönlendirebilirim.

vergi levhası lazım, yoksa çinden getirebilirsin ben herşeyimi getiriyorum ama 100 doları geçmicek yoksa gümrükte kalıyor ve aynı üründen 2 taneden fazla olmuyor o yüzden vergi levhan olursa toptan istediğin kadar getir ama kdv filan fiş fatura sıkıntıları oluyor 5 günde kapıya geliyor çinden kapaklar 2.5 liradan başlıyor site ismi vermem sormayın araştırın dünyalarca site çıkıyor kırılmaz cam filmi 3 tanesi 2 lira yanında temizleme bezi filan var

Büyük bir toptancıyla anlaş, onun ürünlerini koy sitene. Faturayı da ona kestir, sonradan maliyeyle sorun çıkmasın. Sen veya o günde 1 defa da kargo yaparsınız. Artık yüzde kaç komisyon alırsan o da senin kar payın olmuş olur.

vergi levhası lazım, yoksa çinden getirebilirsin ben herşeyimi getiriyorum ama 100 doları geçmicek yoksa gümrükte kalıyor ve aynı üründen 2 taneden fazla olmuyor o yüzden vergi levhan olursa toptan istediğin kadar getir ama kdv filan fiş fatura sıkıntıları oluyor 5 günde kapıya geliyor çinden kapaklar 2.5 liradan başlıyor site ismi vermem sormayın araştırın dünyalarca site çıkıyor kırılmaz cam filmi 3 tanesi 2 lira yanında temizleme bezi filan var
hocam 100$ formalite icabı. Zaten adamlar yöntemi bulmuş. Adamlar üzerine GIFT yazıyor. Gümrükten geçerken nereden bilecekler kaç dolar olduğunu. Ben de her ay mutlaka bir sipariş veriyorum.

hocam 100$ formalite icabı. Zaten adamlar yöntemi bulmuş. Adamlar üzerine GIFT yazıyor. Gümrükten geçerken nereden bilecekler kaç dolar olduğunu. Ben de her ay mutlaka bir sipariş veriyorum.

Uzerine gift yazsan bile, sigorta geregince hediyenin maliyetini de yazman gerekli.
Adamlar onun uzerinden yine vergi aliyor.
Eger $500'lik malin ustune $80 yazarsan da, bu sefer gumrukteki elemanlar kutuya el koyar ve sigorta sahibine kutunuz kaybolmus, alin su $80 odeyelim size der, $420 zarar edersiniz.

Uzerine gift yazsan bile, sigorta geregince hediyenin maliyetini de yazman gerekli.

Adamlar onun uzerinden yine vergi aliyor.

Eger $500'lik malin ustune $80 yazarsan da, bu sefer gumrukteki elemanlar kutuya el koyar ve sigorta sahibine kutunuz kaybolmus, alin su $80 odeyelim size der, $420 zarar edersiniz.

Bizzat kendim sipariş verdim 100$ üstü hiçbir sıkıntı yaşamadım şahsen. Ama Dediğiniz de doğru. Gümrükçüler Tecrübe kazanmış neyin ne kadar OLDUĞUNU az-çok biliyorlar ya da tahmin edebiliyorlar.

Sent from my iPad using Tapatalk

çok rekabetli bir iş dalı telefoncular zaten ucuza alır sen en iyisi parekende sat

Yorumlarınız ıcın teşekkür ederim,kendime ait şirketim var zaten vergi levhasında sıkıntım yok ama sadece bilgi almak istedim,en iyisi bir telefoncuyla konusayım,tekrar teşekkürler yorumlarınız ıcın kafamdaki soru ısaretleri gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri