telefon onayına düşen kanalı nası açıyorsunuz ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
bi yöntem vardı ama artık o da işe yaramıyor , napacaz nası girecez maile ?

işe yarayan bi telefon onay sistemi var mı , kapanan bi kanalım var kesin bakmam gerekiyor , f... mi telif mi diye çok önemli çünkü

takipteyim ... videoyapta var aslında en son onu alıcam artık 75 krş ... 10 kanal var silinmeyi bekleyen ...:S

hocam benim bulduğum yöntem vardı Tel. onayı isteyen kanalları açma yöntemi
ama mimlendi diyorlardı yemiyormuş artık ama gecenlerde adsense yt kanalı spama düştü adsenseye giremiyordum ama gmaili bu yöntrmlr açtım yöntemi biliyormusun denedinmi yöntem %50 çalışıyor bilmiyorsan yardımçı olurum

hocam benim bulduğum yöntem vardı Tel. onayı isteyen kanalları açma yöntemi
ama mimlendi diyorlardı yemiyormuş artık ama gecenlerde adsense yt kanalı spama düştü adsenseye giremiyordum ama gmaili bu yöntrmlr açtım yöntemi biliyormusun denedinmi yöntem %50 çalışıyor bilmiyorsan yardımçı olurum

hocam biraz açıklarmısın ... bendede bir yöntem var ama hepsine işlemiyor ... ilk girişte telefon isterken alttaki linke tıllayıp mail atıyorsun onu sizin dediğiniz yöntem o her kanalı açmıyor hocam ...

videoyapta nasıl oluyor o , videoyap üyelik yoksa da kullanabiliyozmu

üyelik yoksa kullanılmıyor sanırım mehmet efe ile iletişime geç hocam daha ayrıntılı anlatır ... daha hiç kullanmadım gercek numaralarmış kredi yüklüyorsun 10 lira yükler denersin ... aslında bu sistemi ayrı tutsa videoyap baya insan dener gibime geliyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

üyelik yoksa kullanılmıyor sanırım mehmet efe ile iletişime geç hocam daha ayrıntılı anlatır ... daha hiç kullanmadım gercek numaralarmış kredi yüklüyorsun 10 lira yükler denersin ... aslında bu sistemi ayrı tutsa videoyap baya insan dener gibime geliyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

üyelik varda sürem yok daha doğrusu , bi bakayim neymiş ne değilmiş

Videoyapın sms doğrulama bölümüne kredi yükleyip, 75 kuruşa doğrulama yapabiliyosunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri