İs yerine geceym hemen deneyecegim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tek hesapdan numara almanın bir sınırı var mı acaba ?
Teşekkürler üstad güzel konu
Videonun hemen altında toplu numara alımını [MENTION=11805]Invo[/MENTION] kardeşimiz anlatmış![]()
Videonun hemen altında toplu numara alımını [MENTION=11805]Invo[/MENTION] kardeşimiz anlatmış![]()
Bir uyarı yapmak istiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir. sistem gerçekten çok güzel fakat ne zaman bu sistem ile kanalın 15dk üstü video süresini açsam kanal 2-3 gün içinde kapanıyor. kanala girmeye çalıştığımda "bu google ürününe ulaşılamıyor" diye bir uyarı görüyorum. bu sorun sadece bende mi yoksa sizde de oluyor mu?
Bu mail sağlamlığı muhabbeti nedir ben anlamadım açıkcaksı.Kanallar spamdan gidince mail sağlam olmuyor muMail açarken ve +15dk doğrulaması için bir süredir bu yöntemi kullanıyorum bir sorun yaşamadım, şunuda belirtmek isterim Telefon onayı ile kanalların spamdan kapanmasının bir ilişkisi yoktur sadece bu yöntem değil tüm telefon onayları için aynı şey geçerlidir kullanacak arkadaşlar için yanlış bilgilendirme olmasın.
İyi forumlar.
Mail açarken ve +15dk doğrulaması için bir süredir bu yöntemi kullanıyorum bir sorun yaşamadım, şunuda belirtmek isterim Telefon onayı ile kanalların spamdan kapanmasının bir ilişkisi yoktur sadece bu yöntem değil tüm telefon onayları için aynı şey geçerlidir kullanacak arkadaşlar için yanlış bilgilendirme olmasın.
İyi forumlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.