Telefon Onayına Yeni Çözüm Sınırsız (Detaylı Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Bu arkadaş torpilli sanırım mesajım silinmiş;
Tekrar yazıyorum o zaman, telefon onayı başka konu,onay sistemi için kullanılan yol başka konu ben nerede açık var bulmaya çalışıyorum bunu kafan almadığı için sana yazıyorum insanlara ukalalık taslamak ayrı bir konu oldu forumda tebrikler.
[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] hocam konunuzda taraflı olmamanızı tavsiye ederim, şayet mesajı siz sildiyseniz diyorum bunu,20.06.2015 üyeliği olan birisi kaç saçma yorum gördü acaba bu forumda?

"telefon onayı başka konu,onay sistemi için kullanılan yol başka konu "

Bunu sanırım senden başka herkes anlayamadı ?. Derdin nedir ?

"telefon onayı başka konu,onay sistemi için kullanılan yol başka konu "

Bunu sanırım senden başka herkes anlayamadı ?. Derdin nedir ?

diğer sildiğiniz mesajda gayet açık yazdım telefon onayı neden verilir bunu konuşmaya gerek yok 3cx texpuls vs. bir yoldur farklı sistemlerdir neyse sorun bu da değil,onay verdiğim kanallara komple kapandı sorun bu da değil,bir konu veya sorunu tartışmak yerine havalara girmiş birisine söz hakkı verilirken diğerinin mesajının silinmesi neyse pek önemli değil kolay gelsin

diğer sildiğiniz mesajda gayet açık yazdım telefon onayı neden verilir bunu konuşmaya gerek yok 3cx texpuls vs. bir yoldur farklı sistemlerdir neyse sorun bu da değil,onay verdiğim kanallara komple kapandı sorun bu da değil,bir konu veya sorunu tartışmak yerine havalara girmiş birisine söz hakkı verilirken diğerinin mesajının silinmesi neyse pek önemli değil kolay gelsin

Güzel kardeşim ben sana 392 nin karesini mi sordum ? basit bir şey sordum sana sadece neden bu konuya gelip "bu onay sisteminden dolayı kanallarım kapandı arkadaşlar" diyip bu yontemi kullanmış kullanacak olan arkadaşların kafasında "amaçsız bir sıkıntı" oluşturuyorsun bunu öğrenmek istiyorum. Bugüne kadar telefon onay yöntemi onay sistemi artık sen nasıl isimler veriyorsan o ve hem cinslerinden dolayı kanallar kapanmamıştır.

Böyle bir düşünce oluşturdu isem özür dilerim , amacım kimsenin konusuna çamur atmak değil haklısınız ben kanallar kapanıp konuya bodoslama böyle bir şey yazınca kafada böyle bir düşünce oluşmuştur.
teşekkürler.

Son düzenleme:
arkadalar arama bana yarım geliyor ya kodu tam alamıyorum ne yapmam gerekiyor

arkadalar arama bana yarım geliyor ya kodu tam alamıyorum ne yapmam gerekiyor

Kodu gönderdikten sonra en az 45 sn ringring sayfasını açma. sonra girersen tam sürede gelmiş olduğunu göreceksin.

genellikle kodu gönderip giriş yaptığımda bana da sizin gibi 10 sn veya 12 sn lik bir kısım geliyordu. sonra bekleyince hiç sorun yaşamadım.

Kolay gelsin

Kodu gönderdikten sonra en az 45 sn ringring sayfasını açma. sonra girersen tam sürede gelmiş olduğunu göreceksin.

genellikle kodu gönderip giriş yaptığımda bana da sizin gibi 10 sn veya 12 sn lik bir kısım geliyordu. sonra bekleyince hiç sorun yaşamadım.

Kolay gelsin

tşkler hocam

hocam mesaj bir türlü gelmiyor bende. spama düşen kanalı silmek için kullanıyordum,ancak sesli mesaj gelmiyor. başka bir sistem öneerebilecek var mı txtplus ve nextplustan başka

arama gelmiyo nedense. birde yeni numara aldım kaç defa kullanılmış diyo.

Sorun devam ediyor

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 17:48 ----------

sorun düzeldi bende

Dun kendi kendime dusunuodum yatmadan once ulan ring ring gitse ne yapariz diye sabah onay yapmayi denememle beraber pert ama bulunur caresi herhalde bakalim..

bugün saat 1-2 gibi tam ben kullanırken site gitti database hatası verdi ondan sonra çalışmaz oldu arkadaşlar bende

kaysersoze sende olmasan valla napacağız bilmiyorum. eline sağlık tekrardan.

2 deneme yaptım 2side kullanılmış diyor numaralara patlamış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri