Telefon Onaylı +15 Dakikası Açık Api Keyli Gmail Hesabı Satılır

Hocam skype ekleyın 8tane alıcam paypal ile acilinden : skype: bkrcnivk

Dün arkadaştan 60 tane hesap satın aldım . Dün vaktim olmadığı için test edemedim . bugün 10 tanesini test ettim . Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı . Teşekkürlerimi bir borç bilirim . İyi çalışmalar

Dün arkadaştan 60 tane hesap satın aldım . Dün vaktim olmadığı için test edemedim . bugün 10 tanesini test ettim . Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı . Teşekkürlerimi bir borç bilirim . İyi çalışmalar

biz teşekkür ederiz

hayırlı olsun tekrardan üstad

8tane kanal aldım 10dakika geçmeden verdi..İyi çalışmalar

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar daha yemek yemedim hesap açacam diye :D

Eyvallah :)

İsmimiz bulunsun , bi kaç gune lazım olacak...

Hocam denemelık 1 adet verırmısın hesap , bı kac gune 10 - 15 tane alıcam zaten ...

kardeşimden 10 adet hesap aldım.güvenilir işini bilen bir arkadaşımız. teşekkür ederim.hayırlı satışlar dilerim kendisine.

Yüklü miktarda alım yapmışımdır şimdi sayısını hatırlamıyorum ama aldığım eski hesaplar bile şuan sağlam durumda.. Hesap alacak arkadaşlar düşünmeden alabilir.İlgili ve muhabbetide güzel. Hemen hergün skype'dan konuşuyoruz :)

Yüklü miktarda alım yapmışımdır şimdi sayısını hatırlamıyorum ama aldığım eski hesaplar bile şuan sağlam durumda.. Hesap alacak arkadaşlar düşünmeden alabilir.İlgili ve muhabbetide güzel. Hemen hergün skype'dan konuşuyoruz :)

kanki pm ni boşaltsana :D

Hayırlı olsun bu arada :)

arkadaştan daha önce 5 tane deneme amaçlı hesap aldım hiç biri patlamadı,spama düşmedi 11 tane bugünde aldım devamlı müşterisi olacağıma benziyor. herkese tafsiye ederim, faydalanın arkadaşın hizmetinden memnun kalacaksınız.

arkadaştan daha önce 5 tane deneme amaçlı hesap aldım hiç biri patlamadı,spama düşmedi 11 tane bugünde aldım devamlı müşterisi olacağıma benziyor. herkese tafsiye ederim, faydalanın arkadaşın hizmetinden memnun kalacaksınız.

Hayirli olsun hocam :)

2 Gün önce 100 adet kanal sipariş ettim. yarısını teslim etti.
arkadaş sağolsun ilgili. kanallar patlamıyor
kaliteli hizmet.

2 Gün önce 100 adet kanal sipariş ettim. yarısını teslim etti.
arkadaş sağolsun ilgili. kanallar patlamıyor
kaliteli hizmet.

elimden geldiğince hiç bişeyi atlamadan emek vererek açıyorum saolsun sipariş veren arkadaşlarda çok anlayışlı daha ters yapan olmadı

güzel yorumların içinde teşekkür ederim kardeşim

bu akşam yine biraz daha teslim edecem sen ve bekleyen arkadaşlara :)

Saygılar üstadım

beyler bu 3.alışverişim yine son derece kaliteli bi hizmet son derece ilgili bi abimiz bu kanllar bitsin 4.de gelecek şimdiden teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri