Batuhan Koçhan
Yasaklanmış
sağolun hocam yorumunuz için18 Adet alınmıştır. Güvenilir arkadaş hızlı işlem. Teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağolun hocam yorumunuz için18 Adet alınmıştır. Güvenilir arkadaş hızlı işlem. Teşekkürler
teşekkürler,her zaman beklerizDün 20 adet aldım hemen teslim etti hızlı çalışıyor arkadaş.
hayır hocam sadece paypal,bir de diğer bir alternatif iş bankasıHocam ziraat bankası çalışıyomusunuz ?
sagolun hocam yorumunuz için
Hocam sorumu mazur görün lütfen, bu gmaili aldık mesela, nerede nasıl kullanacağız bize avantajı ne olacak ayrıntılı bir şekilde sorularımın cevabını verebilir misiniz?
teşekkürler,artık tüm sorunlar ortadan kalktı,tertemiz yapıyorum işimi bir sıkıntı çıkmayacaktır10 adet hesap alındı temiz çalışıyor arkadaş daha öncesinde sorun çıkan ödememde ödememi geri göndermişti dürüst bir arkadaştır kendisi![]()
Gayet anlayışlı ve ilgili bir arkadaşımız.
6 adet gmail sorunsuz şekilde alınmıştır. Güvenle alabilirsiniz.
teşekkürler hocam referans amaçlı 2 adet hesap özel mesaj yoluyla iletilmiştir.
yorum atan 1 kişiye daha referans amaçlı 2 adet hesap yollanacaktır.
iş bankası var hocam başkada yokpaypal dışında ödeme yolu yokmu dostum ??
Hocam ip tamamen hepsi birbiri ile farklıdır modem restart atılmaktadır.Hiçbir sıkıntı çıkmamaktadır hesaplardaHocam bi sorunla karşılaşıp bunu size bildiren oldu mu acaba? Farklı ip işini modemi ve çerezleri temizleyerek mi yapıyorsunuz? Almayı düşünüyorum
var hocam 10 adet hesap mevcut ilgilenirseniz xbatuhankochanx skype ekleyin görüşelimElinizde stok varmı 10 adet ?
10 adet tel onaylı gmail hesabı satılmıştır,her zaman bekleriz hocam10 adet kanal alımı yapılmıştır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.