Telefon Onaylı Gmail+Youtube+Adsense Hesabı+100 Video

ericdraven

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Youtube'dan para kazanma işine yeni başlayan arkadaşlara yada daha fazla kanal sahibi olmak isteyipte tüm aşamalarla tek tek uğraşmak istemeyen arkadaşlarıma paket halinde hizmet veriyorum.

1 Adet Telefon Onaylı Gmail Hesabı + 1 Adet Doğrulanmış Youtube Hesabı( Kanala Uygun İsim,kanal ve arka plan resmi) + Farklı Mail ile oluşturulmuş Adsense Hesabı (İsteğe Bağlı)
Ve bu kanala sizin Youtube'dan seçeceğiniz bir kanaldan yada Benim tarafımdan seçilecek 150 Adet video(başlıkta yanlışlıkla 100 yazmışım) yüklenecektir. Videolar yüklendikten sonra eşleşen 3. taraf, dünya engeli vs. ler tek tek kontrol edilip silinecektir. İsterseniz bir defada isterseniz 5 güne yayılarak 30 ar adet yükleme yapılacaktır. Videoların alındığı kanaldaki başlık tamamen olmasa da mümkün olduğunca değiştirilecektir. Açıklamalar ve etiketler tek tek girilecektir. Etiketleme sırasında TBM açısından değerli (Muslera Hocamın verdiği tekniklerden) 3-4 etiket daha eklenecektir.

Tüm bu hizmetlerin bedeli için iş bitiminden sonra 20tl talep ediyorum. Daha önce forumda ticaret geçmişim olmadığı için, güven açısından işi bitirip öyle ödeme almayı uygun buluyorum. Ödemeleri maalesef sadece banka havale yada eft ise ile kabul edebiliyorum. Diğer yöntemler ile ilgili hesaplarım bulunmamaktadır.

Ayrıca 5 adet gmail hesabı+5 adet yotube hesabı+ isteğe bağlı bir adsense hesabı açtırmak isteyenler içinse ücret 10 tl dir. Tamamı telefon onaylıdır. Ödeme aynı şekilde iş sonu teslim alınacaktır.

Faydalanmak isteyen arkadaşlarıma duyurulur. Allah hepinize hayırlı bol kazançlar versin inşallah.

Hayırlı satışlar.Referans olması açısından almayı düşünüyorum ama şu an için yoğunum.Bana bir öm atarsanız size geri dönüş yaparım.Bir de niche çalışması için müşterilerinize kategori-anahtar kelime seçimi olanağı sunsanız veya araştırmasını ben yapıyorum deseniz hizmetinizin bedeli çok çok daha artar.Hayırlı satışlar tekrar...

yeni baslayanlar icin guzel bir hizmet ve emek gerektiriyor, fiyati uygun, tek tek ugrasmak kolay olmuyor ama binlerce videoya bedeldir.

Hayırlı satışlar.Referans olması açısından almayı düşünüyorum ama şu an için yoğunum.Bana bir öm atarsanız size geri dönüş yaparım.Bir de niche çalışması için müşterilerinize kategori-anahtar kelime seçimi olanağı sunsanız veya araştırmasını ben yapıyorum deseniz hizmetinizin bedeli çok çok daha artar.Hayırlı satışlar tekrar...

teşekkür ederim ö.m gönderiyorum

---------- Mesaj saat 23:06:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:26 civarında gönderildi. ----------

yeni baslayanlar icin guzel bir hizmet ve emek gerektiriyor, fiyati uygun, tek tek ugrasmak kolay olmuyor ama binlerce videoya bedeldir.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

---------- Mesaj saat 23:07:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:50 civarında gönderildi. ----------

hayirli satislar , yeni baslayanlar icin yararli olur.

teşekkür ederim.

Hizmetiniz için teşekkürler.
Arkadaşlar bir hatırlatma yapmak istiyorum: Pinger ile onaylanan telefon numarasını kendi telefon numaranız ile daha sonra değiştirebiliyorsunuz. 5 ten fazla onay yapsanız bile bu şekilde google doğrulama kodu gönderiyor ve onaylıyor. Bazen biliyorsunuz spam olayına karşı google hesapları kilitliyor telefon no istiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri