Telefon Onaylı Hesap Satışı

• Kullanıcı LoonyTuneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
(1 Telefon Onaylı Gmail Hesabı : 0,75 TL)

Hocam 30 adet lazım . Çok acil .Hemen teslim edebilecekseniz alayım .

15 tane youtube +15 onayli hesap siparisi verildi. İyi satislar.

100 tane Telefon Onaylı Gmail Hesabı Almak İstiyorum'da Hocam Ne Kadar Olur Ücreti ?

+15dk youtube onaysız gmail hesabından bahsediyorsanız
100 * 0,75 = 75TL

hocam 50 tlye olmazmı acaba bu aralar biraz sıkıntılar varda bıldıgın gıbı youtube kanalların para kazanmasını felanda kapattı durumlar kotu anlayacagın kadarıyla .

hocam 50 tlye olmazmı acaba bu aralar biraz sıkıntılar varda bıldıgın gıbı youtube kanalların para kazanmasını felanda kapattı durumlar kotu anlayacagın kadarıyla .

Hocam sipariş verdiğiniz gibi direk verenlerden aldıgınız mailler değil bunlar. Onlar max 3 gün dayanır. Biz hepsi farklı ipden tek tek elimizle açıyoruz yani emin olun emek var bu işte ve 0,75 az bile bu işe

Hocam sipariş verdiğiniz gibi direk verenlerden aldıgınız mailler değil bunlar. Onlar max 3 gün dayanır. Biz hepsi farklı ipden tek tek elimizle açıyoruz yani emin olun emek var bu işte ve 0,75 az bile bu işe

hocam peki bugun elinizde bulunan kanal varmı acaba varsa toplam kactane var ?

hocam 100 tane Youtube Onaylı ( +15 dakika ) Hesap istiyorum dolarla odeme aliyomusunuz?
dolarla 75$ oluyo demi?

hocam 20 tane hem gmail hemde youtube 15dk onaylı kanal almak istiyorum toplam 30 tl tutuyor acaba kanallar ne zaman elime geçer ?

hocam 20 tane hem gmail hemde youtube 15dk onaylı kanal almak istiyorum toplam 30 tl tutuyor acaba kanallar ne zaman elime geçer ?

2 gün içinde

kanallar spama düşüyormu ?

Kanal mı spama düşer ip mi bilgisayar mı hocam ? çok saçma bir soru sordunuz. Kanal açılırken spama düşüp düşmeyeceği yazmaz kanalı nasıl kullandıgınıza bağlı spama düşüp düşmeyeceği. Benim vereceğim kanalı 10 gün bekletin kapanmaz ama sizin ona nasıl ne kadar ne şartlarda video yükleyeceğinize bağlı sağlamlığı

Hocam ben kanalları aldıkdan sonra vds'den artık gunde ya 1 kanala yada 2 kanal 100 ile 200 video atarım bırını sabah atarım dıgerınıde aksam google chorme'dan atıyom videoları her kanalın ısı bıttıkden sonra geçmişi kompile sılıyorum acaba spama dusme olasılıgı azalarımı ?

---------- Mesaj saat 15:49:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:24:58 civarında gönderildi. ----------

hocam ben 20 tane alım hem youtube hemde gmail onaylı sans oyunları hesabınızı pm atarsanız sevinirim .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri