telefon onaysız kanal açılıyor

darth vader

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var.Dünden beri açtığım hiç bir kanalda tel. onayı istemedi.ama gece o açtığım hesap komple gitti 8 kanal.. bu gün yeni hesap açtım yine aynı durum tel. onayı istemiyor yine kanalı kapanmasından korkuyorum bi bilginiz var mı?

Kanal açılabiliyor zaten istersen telefon onaylı da yapabilirsin tabi. Benim 4 kanalım var ama 1 tanesi onaylı. Diğer 3 ü Allah a emanet :D

demek istediğim bende yeni kanal oluştur dediğimde telefon numarası isterdi hep ama dünden beri istemiyor normalde istemesi gerekiyo dimi ?

demek istediğim bende yeni kanal oluştur dediğimde telefon numarası isterdi hep ama dünden beri istemiyor normalde istemesi gerekiyo dimi ?

Aynen hocam istememesi gerekiyo. Sen istersen telefon ile sonradan onaylayabiliyorsun. O Pek kafaya takılacak bir durum değil. Onaylamayıpta 4 aydır kanalını kullanan arkadaşlarımızda var.

Hocam kanala 15 dakikadan büyük video ekleyemiyorsunuz ama değil mi? Yanılıyor muyum? Yoksa hesabınız var ise google telefon onaysız dahi olsa açabilirsiniz kanal ;) ?

20 25 kanalı telefon numarasız açtığımı hatırlıyorum. sanırım google bilgisayara güvendiği zaman istemiyor ama zamanla çok hesap açıldığı için istiyor.

arkadaşlar demek istediğim tam anlaşılmamış gibi şimdi normalde bir hotmail hesabından birden fazla kanal açarken (tüm kanallar sekmesinden yeni kanal oluştur dediğimizde ) her zaman kanalı açmadan önce telefon istiyor yoksa kanalı açmıyor.Fakat son 3 gündür hiç numara istemiyor.Bi arkadaşıma sordum onun hesabında aynı durumda istiyor telefon numarası.tabiki bu durumdan şikayetçi değilim ama geçen gün bu olay olduktan sonra hesaplarım gitti gece..bundan dolayı soruyorum yine hesapar gitmesin bi bilginiz varmı diye..

---------- Mesaj saat 11:08:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:07:28 civarında gönderildi. ----------

20 25 kanalı telefon numarasız açtığımı hatırlıyorum. sanırım google bilgisayara güvendiği zaman istemiyor ama zamanla çok hesap açıldığı için istiyor.

öle bişe varsa güzel :)

Bende de önceden mail adresi için tel istiyorlardı,şimdi ise kayıt oluyorum hiçbir şekilde telefon numarası ne istemiyorlar.

eğer cerezleri temizlemişseniz kanal açmada sıkıntı olmaz. birden çok kanal açmışsaınız aynı ip den sıkıntı olur. o yüzden cerezleri temizleyin ve ip değiştirin bir sıkıntı olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri