Telefon Önerisi İstiyorum ... Sony Serisi yada Note Serisi

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Cep Telefonu Soru ve Sorunlar

Telefon Önerisi İstiyorum ... Sony Serisi yada Note Serisi...

• Sony Xperia Z3

Oy: 0 0,0%
  • Sony Xperia Z3 Plus

• Sony Xperia Z4

• Sony Xperia Z5

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

suhatuna

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar ,
Sony serisi ve Samsung Note serisi kullananların fikrini almak istedim 1,5 seneden beri LG G2 kullanıyorum , Telefon onnumara beş yıldız cıhaz ama hem bir yerden Hediye alacagım için hemde zamanı geldıgıni dusundugum ıcın degıstırmek ıstıyorum telefonumu ...
Ücretın yarısından cogunu ben karsılamayacagım için fiyat pek sorun değil açıkcası :D sadece karar vermek önemli ...

O yuzden hangı cihazı ve ne sebeple tavsıye ettıgınıızı belırtırsenız sevınırım ...

Sorduklarımdan baska cihaz dusunmuyorum , İphone falan demeyın :D zaten aslında İphone Plus 6s alasım var ama kullanacagım program geregı apple store da o program yok bu yuzden cıhaz Androıd olacak :)

Tavsiyelerınızı Beklerım...

Düşündüğüm Cihazlar ;

Sony Xperia Z3 ,
Sony Xperia Z3 Plus ,
Sony Xperia Z4 ,
Sony Xperia Z5 ,
Sony Xperia Z5 Premium ...

Samsung Note 4 , (Değiştirilebilir Batarya Oldugu için)
Samsung Note 5 , (Şarjın uzun gittiği söylendiği için)

Özellikle Kullanım , BATARYA - PERFORMANS olayı önemli ...

Note 5 tek geçerim büyük olmasa alacam. S6 edge + yeter bana

Merhaba Arkadaşlar ,
Sony serisi ve Samsung Note serisi kullananların fikrini almak istedim 1,5 seneden beri LG G2 kullanıyorum , Telefon onnumara beş yıldız cıhaz ama hem bir yerden Hediye alacagım için hemde zamanı geldıgıni dusundugum ıcın degıstırmek ıstıyorum telefonumu ...
Ücretın yarısından cogunu ben karsılamayacagım için fiyat pek sorun değil açıkcası :D sadece karar vermek önemli ...

O yuzden hangı cihazı ve ne sebeple tavsıye ettıgınıızı belırtırsenız sevınırım ...

Sorduklarımdan baska cihaz dusunmuyorum , İphone falan demeyın :D zaten aslında İphone Plus 6s alasım var ama kullanacagım program geregı apple store da o program yok bu yuzden cıhaz Androıd olacak :)

Düşündüğüm Cihazlar ;

Sony Xperia Z3 ,
Sony Xperia Z3 Plus ,
Sony Xperia Z4 ,
Sony Xperia Z5 ,

aman diyim sony den uzak dur hocam

z2 kullandım nalet bi telefondu çevremdeki hiç kimseye tavsiye etmiyorum bi kaç eksisini yazıyım sen karar ver

1. takoz gibi telefon ergonomi die bişe yapmamıslar kenarları beni cok rahatsız etti

2. kulaklık yeri kendi kendine cıkıyodu daha 1 1.5 ay oldugunda

3.sü ses gitme sorunu vardı

4. şarjı cabuk bitiyodu

daha cok sey vardıda aklımda kalmamıs

ben iphone 6 aldım sora 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum buram buram kalite kokuyor ^^

z2 kullandım nalet bi telefondu çevremdeki hiç kimseye tavsiye etmiyorum bi kaç eksisini yazıyım sen karar ver

1. takoz gibi telefon ergonomi die bişe yapmamıslar kenarları beni cok rahatsız etti

4. şarjı cabuk bitiyodu

ben iphone 6 aldım sora 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum buram buram kalite kokuyor ^^

Gorunus olarak bi tek Z3 ve Z3 plusu begendım takoz gıbı kısmında haklısın ama şarjı en cok gıden telefonlar olarak baktıgımda hep te SONY hocam ama dedıklernı degerlendırıcem ...

Hocam 6plus kullanıyorum çok memnunum illa samsung falan dıyosan Note4 tavsiye ederim.

Samsung Galaxy A8 bir bak derim (Not: Şebeke üzerinden 3G görüntülü görüşme yapmanın patenti sadece samsung cihazlarda var)

Elinizdeki modelin iyice eskimesini bekleyin bence. Sizin gibi bende bana eski gelen bir modelden 2015 model telefona geçiş yaptım ama çok pişman oldum. Çünkü değişen hiçbir şey olmadi neredeyse. Sizin elinizdeki LG G2'de eski gibi ama hala çok güçlü ve yeterli bir cihaz. Z3'ler falan güzel cihazlar gerçekten ama LG G2'den geçince bu ne hiçbir şey değişmedi diye tepki verirsiniz. Bence değişim için erken şuanda.

iPhone 7 bekleyebilirsiniz en azından...

Sent from my MX4 using Tapatalk

Merhaba Arkadaşlar ,

Düşündüğüm Cihazlar ;

Sony Xperia Z3 ,
Sony Xperia Z3 Plus ,
Sony Xperia Z4 ,
Sony Xperia Z5 ,

Hepsini inceledim & kullandım şuan xiaomi kullanıyorum böyle stabil bi telefon görmedim

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. şarjı cabuk bitiyodu

Ya ben farklı telefon mu kullanıyorum, nedir :) 1 yıldan fazladır kullanıyorum z2'yi. Hiçbir sorunu çıkmadı. Sarjı süper gidiyor ayrıca. Sesi de güzel. Sanırım size öyle çıkmış, şansızsınız valla. taş gibi telefon.

Ya ben farklı telefon mu kullanıyorum, nedir :) 1 yıldan fazladır kullanıyorum z2'yi. Hiçbir sorunu çıkmadı. Sarjı süper gidiyor ayrıca. Sesi de güzel. Sanırım size öyle çıkmış, şansızsınız valla. taş gibi telefon.

valla nefret ettirdi sora kırıldıda kurtuldum :)

Bende tam bahsettigin telefonlar arasında kaldım dostum. Sanırım ben de note 5 alacağım.

Bende tam bahsettigin telefonlar arasında kaldım dostum. Sanırım ben de note 5 alacağım.

Yaaa Samsung sarj konusunda sikintili oldugu icin kafama takiliyo, Note 5 cok guzel bir alet ama batarya olayi isimi gormeye bilir dostum o yuzden Note 4 + Yedek batarya yada Note 5 + Powerbank gibi bisey yapicaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri