Telefon Önerisi samsung vs iphone vs sony

fenomen

Kayıtlı Üye
samsung - iphone - sony

üç telefon modellerinide kullandım bana göre hız olarak samsung daha önde iphone kısıtlamalarından dolayı soğudum telefondan. Ne önerirsiniz almam için s4 düşünüyorum s4 de güncelleme sorunu falan yaşayan var mı. sony de de xperia z2 iyi ama iki binin üzerinde o kadarda göz ***ürmez vermeyi. ne önerirsiniz?

General Mobile Discovery veya Yeni çıkardıgı modellerden önerebilirim kullanıyorum gayet kullanışlı telefon

Güya anneme aldım z2 yi elimden düşmüyor :) kendimin iphone 5s i var değiştik şu an annemle çok iyi telefon gerçekten.

paran varsa tabiki iphone 5S ama lg g2 veya lg g3!tew süper. boşver sonyi samsungu.

iphone ve samsung u kullandın ve samsung daha mı hızlı çıktı :D
bence iphone 5s al, şahsen düşünüyorum almayı. Çok iyi telefon.

Apple den vazgecmemek lazim. Kisitlamalar olsa dahi onlari bir sekilde asiyorsun, aslinda gerekte yok. Tekrar Iphnone 6 ya terfi etmeye hazirim.

galaxy s4 den sonra htc one cıktıgı gıbı gıttım aldım galaxy e verdığım paraya lanet ettım sahiden tavsiye ederim htc one' ı hız konusunda çok iyi takılma kesinlikle hiç olmadı ses kaliteside gerçekten mükemmel ben memnunum

İphone 6 yı bekle kardeş.Apple yeni telefon çıkarmak için çok bekledi bu bekleme sonunda bomba gibi gelecek bence.

LG g2 GM Elite Iphone tüm serisi.. başkasını hiç düşünmene gerek yok hele Samsung? Samsung u bedava verseler almam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri