Telefon Önerisi samsung vs iphone vs sony

s4 kullanıyorum şahsen çok memnunum.Custum rom yüklü Telefonumda.Root rom ve kaçak uygulama istiyorsanız Android OS den şaşmayın :D

Bu Resimde gerçekleri görebilirsin resimdeki veriler gerçek karşılaştırmadır istediğin yerden araştırabilirsiniz..

Milletin kafasında Samsung donuyor diye kalmış öyle gidiyor :)

Samsung S3'de kullanıyorum donma var ama S3 serisinden sonra yani S4 ve üstünde en ufak donma kasma ve ısınma problemi yoktur...

Ayrıca samimi söylüyorum İphone 5S' de kullandım elimden atasım geldi o derece iğrendim ha iphone 5s kaliteli bir telefon ama Samsung S4 ve S5'in yanından geçemez :)

500018371265.jpg

Son düzenleme:
Hocam ben Samsung kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum.
İşlemcisi güçlü bir telefon al. Donma oluyor çünkü Samsung'da.

İPHONE 6'yı bekle kardeşim eğer zamanın varsa. Sony Xperia'da iyi diyorlar ama.

Stabil birşeyler istiyorsan İphone 5-5s al veya iphone 6 bekle.
Onun haricinde Sony serisine bakabilirsin. Samsung bana plastik gibi gibi geliyor dış kasası tabiki zevk meselesi biraz.

Note 3 N9005 aldim cok memnunum , bi onceki modeldeki islemcilere gore yeni islemciler cok hizli , gerci Turkiyede satilmiyormus diye duydum , ne kadar dogru bilmiyorum.

вєякαη;464127' Alıntı:
Bu Resimde gerçekleri görebilirsin resimdeki veriler gerçek karşılaştırmadır istediğin yerden araştırabilirsiniz..

Samsung S3'de kullanıyorum donma var ama S3 serisinden sonra yani S4 ve üstünde en ufak donma kasma ve ısınma problemi yoktur...

500018371265.jpg

Bence iphone ile samsung u donanım olarak karşılaştırmak biraz saçma olmuş.

s4 kullanıyorum şahsen çok memnunum.Custum rom yüklü Telefonumda.Root rom ve kaçak uygulama istiyorsanız Android OS den şaşmayın :D

вєякαη;464127' Alıntı:

500018371265.jpg

samsungun şişirme özellikleri ile iphonenun hakkını yemeyelim. iki telefonuda kullanma şansım oldu, iphone 5s bir tık önde bence.

Samsung kullanıcıları Samsung diyecektir İphone kullanıcıları iphone diyecektir. Ama Ben hem İphone Hem Samsung kullanmış birisi olarak söylüyorum ve bu konuda kesinlikle objektif olduguma inanıyorum Samsung İphone göre 5 adım ötede her yönden ama İphone 6 nasıl olacak bilemiyorum

Bence iphone ile samsung u donanım olarak karşılaştırmak biraz saçma olmuş.

ram ve işlemciyi geç, kamerayı da geç. s5 in özellikleri daha iyi gözüküyor bunlarda ama iphone önde nedense :D çünkü samsung gibi şişirme yapmıyorlar özelliklerine.. ayrıca ios kadar stabil ve hızlı çalışan işletim sistemi yok daha, olmayacak da.

Hatta bir telefoncuya gidip en basitinden Samsung S4 [ha S5 de değil ]ve İphone 5S Camara karşılaştırma yapabilirsiniz. Farkı çok rahat göreceksiniz zaten :D Samsung un yanında iphone çöp tenekesi ile çekilmiş gibi duruyor

вєякαη;464149' Alıntı:
Hatta bir telefoncuya gidip en basitinden Samsung S4 [ha S5 de değil ]ve İphone 5S Camara karşılaştırma yapabilirsiniz. Farkı çok rahat göreceksiniz zaten :D Samsung un yanında iphone çöp tenekesi ile çekilmiş gibi duruyor

İphone'nin adı var sadece adı.

Kardeş bence hiç o kadar büyük paralar vermenize gerek yok. Bakınız GM Discovery araştırırsanız biraz, diğer telefonlardan fiyat/performans oranı olarak çok üstün olduğunu görecekseniz. Alın bi tane 600 TL kırsanız bile fazla üzülmezsiniz :)

Nexus 5 f/p canavarı olarak alabilirsiniz .
Olmadı G3 iyidir .

Ama Nexus 5 cidden o fiyata süper telefon düşünün derim

Android alacaksan HTC One M8 iPhone alacaksan iPhone 6'yı bekle ben şahsen öyle yapıyorum

O iphone adı var diyenler. En çok dayanan telefon iphone mu diğer telefonlar mı iphone 3g bile stabil çalışıyor şuan. Onun emsalleri kasma kasma kasılırken o hala ilk günkü gibi. İphone 5s sınıfında tek telefon . Kendim iphone 5 kullanıyordum sıkılıp note 3'e geçtim ama pişmanım yani. Telefon dediğin iphone boyutunda olur.Sağlam olur. Xperia z1 compact'da güzel telefon ama işletim sistemi dezavantajı var.

5s kullanıyorum 4 gün önce aldım gayet ıyı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri