Telefon Önerisi

Telefon Anketi

• General Mobile Discovery Elite

Oy: 0 0,0%
  • LG Google Nexus 5

• Samsung Galaxy S5

• Samsung Galaxy S4

• Kullanılan toplam oy
    15
Note 3 Kullanmanı tavsiye ederim fakat telefon büyük. 13 Megapixel kamerası var. Birde ilk göz nurum olan iphone 4s kullanıyorum. Note 3 ile iphone4 ikiside can. İphone yada Note 3 almanı tavisye ederim. Seçim senin android yada ios hangisinde rahat edersin onu al.

note 3 aldım bu ay telefon cok hosuma gitti tavsiye ederim

Iphone diğer tüm apple ürünleri gibi şişirilmiş bir balon aynı telefonu başka bir marka çıkarsa kimse yüzüne bakmazdı bence Iphonedan ve diğer tüm apple ürünlerinden uzak dur.

s3 minim vardı geçenlerde sattım baktım gm discovery diye bir telefon var fiyat ucuz kalite güzel dedim alayım kullanayım. beklentilerimin baya üstünde çıktı 2 gün giden şarjı görünce dedim harbi iyiymiş :) normal s3ler kadar kasmıyor çok seri her türlü işide görüyor. kısacası benim gibi feyse gireyim ytye bakayım üç beş oyun atıp takılayım diyorsan on numara cihaz. ha siz telefondan farklı şeyler beklersiniz o ayrı tabi

peki İphonecilere Sorabilrmym Neden İphone ? Yani Kötü Anlamda Sormuyorum neyini beğeniyosunuz hangi özelliklerinden memnunsunuz yada Sony Ciler Neden Sony ? HTC CİLER Neden HTC Samsungcular Neden Samsung O Şekilde :D

Htc one m7,LG G2,iPhone 4,iPhone 3GS,galaxy ace,ace 2,Nokia c3,htc one x,xperia ion,Samsung s3,lumia 820,lumia 520 vs vs kullandım ama en memnun olduğum en stabil olan iPhone 5 Appledan şaşmış bu sıralar kazanırsam biraz MacBook alacağım o derece sevdim android bi buçuk yıl sonra çöptür ben Htc one ile doğru dürüst oyun oynayanıyordum düşün Ios al kardeş ama beşten aşağı alma derim [emoji4]

Edit:GM de kullandım o kadar sevemedim ben ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba Herkese Benim Telefon Eskidi Haliyle 2 Senedir Kullanıyodum Yenisini Almaya Karar Verdim Şuan Dünyanın En İyi Telefonu Hangisidir Hem Dayanıklı Hem Performanslı Hem Kasmayan Donmayan Herşeyiyle İyi Hangi Telefonlar Önerebilrsnz ? Max Bütçe 2000 2500

2500 çıkabileceksen htc m8, fiyat performans dersen gitti gidiyor üzerinden lg g3 al. Bu ikisi dışında başka telefona bakma :) ios istersen iphone 6 lansman yaklaştı biraz daha sabır et bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya

g3,m8 güzelde tuzlu biraz bana göre tuzlu şık olsun diyosan bu iki arkadaş şıklar

adam 2-2.5k tl ye öneri istemiş gm elite önerenler var ki gm elite sakın almayın bu kadar kaba bir telefon olamaz arkadaşımda elde bir tuhaf duruyo

Tek elle kullanılıyor snapdrogon 800 işlemci ve adreno 330 grafik birimi ile çok iyi bi telefon bu telefondan sadece %25-30 arası bi performans veren telefona bin lira fazla vermek yerine ideal olduğu için söyledim kendim kullanmasam önermem sadece marka Samsung olduğu için s5 e eşsek yükü ile para vereceğine elite alabilir ;)

Tek elle kullanılıyor snapdrogon 800 işlemci ve adreno 330 grafik birimi ile çok iyi bi telefon bu telefondan sadece %25-30 arası bi performans veren telefona 1lira fazla vermek yerine ideal olduğu için söyledim kendim kullanmasam önermem sadece marka Samsung olduğu için s5 e eşsek yükü ile para vereceğine elite alabilir ;)

dostum adamın bütçesi 2-2.5k?

iphone 6 cıkcacak 1 ay sonra avrupada 2 ay sonra türkiyeye gelir 2750 tl olarak hesaplanıyor
ve telefon 2 farklı boyutta çıkacak 1 normal iphone 5 boyutunda 1 tanede samsung s3 boyutunda büyük olanı alırsan çok memnun kalırsın bide ios 8 ile piyasaya çıkacak yani sen sen ol iphone 5 dahi alma iphone 6 yı bekle gerisi yalan

hocam şuan aklımda z2 var beklentılerımı karşılar mı sizce ? yapacağım şeyler internet arada oyun facebook whatsapp flen yoksa çok para vermeme gerek yok mu discovery ya da g2 bu beklentılerımı karşılar mı

discovery elite al kalan paranıda başka şeye kulanırsın tanıtım videolarını anlatımlarını izle

g2 hakkında malesef bilgim yok ama discovery 1 de gayet güzeldi ama 2 uçak olmuştu özellik bakımından tercih sizin kararda sizin güzel bir fotograf makinası alırsın :D birde yanına bu telefonu varsa eşin yada sevdigin biri kamerayıda ona hediye edersin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri