Arkdaşlar İphone kullanıpta telefon üzerinden ip değiştiren varmı varsa hangi hat ben turkcel kullanıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkdaşlar İphone kullanıpta telefon üzerinden ip değiştiren varmı varsa hangi hat ben turkcel kullanıyorum
Hücresel i kapat aç değişiyor ip.
Telefonu açıp kapatınca değişiyor diye biliyorum. Bu uçuş modunu şimdi denedim android de işe yarıyor
bende iphone ve turkcell kullanıyorum uçak moduna alıp 10 saniye kadar bekleyip tekrar aktif edince değişiyor. safari üzerinden whatismyip.com adresine girip değişip değişmediğini kontrol edebilirsin
Agi paylastirip isin bittikten sonra network ayarlarini sifirlarsan ip degisir.. Ben oyle kullaniyorum.
androidde mobil veriler açıp kapanınca değişiyo saniyelik bi olay yani hocam ^^Hepinize teşekür ederim
androidde mobil veriler açıp kapanınca değişiyo saniyelik bi olay yani hocam ^^
iphoneden oluyor mu diye sormuştum hocam![]()
teşekür ederim hocamUçak moduna alındığında hattın bağlatısı kesiliyor ve doğal olarak ip kopuyor,Uçak modu kapatıldığında ise yeniden bağlanılıyor ve İP değişiyor.Avea kullanıyorum yapıyorum herhangi bir sorun yok, Vodofone'de 5'den sonra ip tekrarlıyordu yani
1-11.22.33.44
2-55.66.77.88
3-99.12.13.14
4-21.23.26.27
5-34.39.35.37
6-11.22.33.44
Şeklinde oluyordu dikkat edilmesi gerekiyor.Turkcell hakkında bilgim yok.
androidde mobil veriler açıp kapanınca değişiyo saniyelik bi olay yani hocam ^^
Uçak moduna alındığında hattın bağlatısı kesiliyor ve doğal olarak ip kopuyor,Uçak modu kapatıldığında ise yeniden bağlanılıyor ve İP değişiyor.Avea kullanıyorum yapıyorum herhangi bir sorun yok, Vodofone'de 5'den sonra ip tekrarlıyordu yani
1-11.22.33.44
2-55.66.77.88
3-99.12.13.14
4-21.23.26.27
5-34.39.35.37
6-11.22.33.44
Şeklinde oluyordu dikkat edilmesi gerekiyor.Turkcell hakkında bilgim yok.
Vallaha hocam avea da işte daha hiç aynı ip gelmedi sürekli değişiyor. (wifi olayını anlamamışımTurkcell de olmadi wifiden baglaniyorum beles wifi ucak moduna aldim kapadim wifiyi actim hala ayniydi
Turkcell de olmadi wifiden baglaniyorum beles wifi ucak moduna aldim kapadim wifiyi actim hala ayniydi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.