Telefon veya Tablet Öneriniz

sukut

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar...

Başlıktada belirttiğim gibi telefon veya tablet önerilerinizi almak istiyorm

Bütçe 3bin tl

Şimdi diyeceksiniz ikisi ayrı şeyler, ihtiyacın ne diye soracaksınız.

Arkadaşlar benim için en önemli özelliğini, google adsenseyi anlık kontrol edebilme özelliği. mevcut telefonlardan giriliyor, fakat hiç sağlıklı kullanılmıyor.

Bir diğer istediğim en önemli özelliği program destekliyor olması, yani pc de ufak bir iki program var, onları telefonda yada tablette kullanabiliyor olmam gerekiyor.

Seyahat halinde yt işini pc gibi eksiksiz yapabilmeliyim.

Minibook veya laptop önerisinde kesinlikle bulunmayın, aradığım şey telefon veya tablettir.

Bilgisi olan arkadaşları bekliyorum...

Tablet olarak galaxy tab 7.7"
Telefon olarak iphone

Hocam apple'dan başka birşey hiç düşünme derim ben..

ya bende ıphone gıcık oluyorum ama :S bilemedim şimdi...

yani ıphone her türlü işimi rahatlıkla görürmü diyorsunuz?

bakın tekrar söylüyorum, marka ve kalite önemli değil, sadece işimi görsün yeter, yani yt işini her türlü o cihaz ile görmem gerekiyor

Hocam tablet'te en iyisi o yani.. Ama tablet yerine bi netbook alsan daha karlı çıkarsın gibime geliyor.. Yanı bilgisayar sonuçta..

Hocam tablet'te en iyisi o yani.. Ama tablet yerine bi netbook alsan daha karlı çıkarsın gibime geliyor.. Yanı bilgisayar sonuçta..

yani aslında mantık olarak düşünüldüğünde daha cazip geliyor şimdi ultrabook lar felan çıktı hem programlarımı rahat çalıştırır hem pc sonuçta... Ancak ben birazdaha küçük kibar yani en azından uçakta seyahat halinde rahat kullanabileceğim için telefon bakmıştım. Zaten 1.önceliğim telefon
2.seçenek tablet
3.ultrabook olacak öyle görünüyor. Şimdi diyorsunuz ki telefon hiçbir şekilde pc nin çalıştırdığı küçük programları çalıştırmaz öylemi

Asus Taichi 31-CX019H Intel Core i7 3537U 2GHz 4GB 128GB SSD 13.3" Dokunmatik Ultrabook Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com

şu ürünü önerirmisiniz

Hocam şöyle açıklayalım; Bende 2 tane tablet var ancak ikisinide kullanmıyorum ve bilgisayarda yaptığım işlerin hiçbirisini tabletlerde yapamıyorum. O yüzden bilmiyorum aslında tabletlere ısınamadım.. Bildiğiniz bir akıllı telefonla aynı işlevdeler benim gözümde.. Eğer bu asus taichi'yi alabilecekseniz önerim bu olacaktır. Hız ve kullanış yönünden çok güzel internet ile ilgili olan işlerinizide size tabletten daha çok faydalı olacaktır.. Tabiki de son karar sizindir benimki sadece bir öneri bir yorumdur hocam.

Hocam şöyle açıklayalım; Bende 2 tane tablet var ancak ikisinide kullanmıyorum ve bilgisayarda yaptığım işlerin hiçbirisini tabletlerde yapamıyorum. O yüzden bilmiyorum aslında tabletlere ısınamadım.. Bildiğiniz bir akıllı telefonla aynı işlevdeler benim gözümde.. Eğer bu asus taichi'yi alabilecekseniz önerim bu olacaktır. Hız ve kullanış yönünden çok güzel internet ile ilgili olan işlerinizide size tabletten daha çok faydalı olacaktır.. Tabiki de son karar sizindir benimki sadece bir öneri bir yorumdur hocam.

Evet... çok mantıklı ve açıklayıcı bir yorum oldu, fikir olarak benimde düşünüp dile getiremediğim konular bunlar...

Sanırım en doğru tercih ultrabook olacaktır.
Bir haberde okudum 2014 de çıkacak telefonlar diye, hepsi ultra özellikli fakat hepsi bir seviyeye kadar pc görevini getiriyor, sonuçta hepsi android işletim sistemi kullanıyor. Bu durum pc nin performansının kat kat gerisinde kalıyor. Evet bir telefon için özellikle ıphone ve sony resmen kapışıyor ve dallarında lider telefonlar üretiyorlar ama kullanım bazı pc ağırlıklı olunca 5 bin tl lik bir telefon bile ihtiyacı karşılamıyor. Bu yüzden telefon seçeneğini eliyorum.

Tablette de android kullanılıyor, aynı cümleyi tablet içinde kullanıyor ve seçenekten kaldırıyorum.

Ultrabook olarak bu asus aklıma yattı, hem tablet hem pc... Çok kullanışlı görünüyor. Fiyat sıkıntı olmayacaktır, googledan aldığımızı yine onun için yatırım yapıyoruz :) Bu asus dışında önerisi olan varsa ultrabook serilerinden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri