Telefonsuz İnternet Kullananlar Yardımcı Olursa Sevinirim.

zack

Platin Üye
Arkadaşlar bu hafta aksilik olmazsa ev taşıma işlerimiz var. Yeni eve taşındığımızda ev telefonu ile uğraşmak istemiyorum. Direk ev telefonu olmadan kullanılan internet paketleri gördüm bazı markaların. Bu şekilde telefonsuz internet kullanıpta memnun olan veya olmayan varmı? Önerebileceğiniz ve çok beğendiniz bir internet firması varmı?

Hocam ben digiturk+yalin net paketi kullaniyorum 50gb limitli 53 tl ayda odemesi var cok memnunum tavsiye ederim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben digiturk+yalin net paketi kullaniyorum 50gb limitli 53 tl ayda odemesi var cok memnunum tavsiye ederim birde unutmadan digi de var icinde en dusuk paket

Hocam ben digiturk+yalin net paketi kullaniyorum 50gb limitli 53 tl ayda odemesi var cok memnunum tavsiye ederim

Tavsiyem bulunduğun bölgeyi araştır Nano Station 5Ghz cihazıyla bir yerel internet firmasından 10 mbt internetimi aylık sınırsız 30 tl ye sağlıyorum ben, diyeceksin o nasıl şey evlerin çatılarında baz istasyonları görmüşsündür çoğu yerde var bunlar hem telekom için hemde internet için baz istasyonlarından kendileri adına açtıkları yerel internet istasyonuna baz istasyonundan interneti çekiyorlar yani uydudan baz istasyonuna düşüyor internet ve o baz istasyonundanda adamın çatısına takılı alıcı ile senin kendi çatına bağladığın Nano Station 5Ghz cihazı ile internet sağlıyorlar, inan bana kablo derdi yok bulunduğum çevrede TTNET, Superonline, digiturk halt etmiş yanında onlarıda kullandım bunun kadar hızlısını görmedim 10 mbt şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım Allaha şükür, özet olarak yerel bulunduğun bölgeyi araştır benim kullandığım interneti bir telefoncu işletiyor öyle başta komik geliyor ama adamda mutlu bende mutlu.. Kolay gelsin.

Tavsiyem bulunduğun bölgeyi araştır Nano Station 5Ghz cihazıyla bir yerel internet firmasından 10 mbt internetimi aylık sınırsız 30 tl ye sağlıyorum ben, diyeceksin o nasıl şey evlerin çatılarında baz istasyonları görmüşsündür çoğu yerde var bunlar hem telekom için hemde internet için baz istasyonlarından kendileri adına açtıkları yerel internet istasyonuna baz istasyonundan interneti çekiyorlar yani uydudan baz istasyonuna düşüyor internet ve o baz istasyonundanda adamın çatısına takılı alıcı ile senin kendi çatına bağladığın Nano Station 5Ghz cihazı ile internet sağlıyorlar, inan bana kablo derdi yok bulunduğum çevrede TTNET, Superonline, digiturk halt etmiş yanında onlarıda kullandım bunun kadar hızlısını görmedim 10 mbt şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım Allaha şükür, özet olarak yerel bulunduğun bölgeyi araştır benim kullandığım interneti bir telefoncu işletiyor öyle başta komik geliyor ama adamda mutlu bende mutlu.. Kolay gelsin.

hocam bunu biraz daha açabilir misin? hangi firmalar bu işi yapar?
bunları nasıl bulabiliriz.
aslında mantıken çok güzel ve uygun.

Bu konuda bende takıpteyım bende yakında ınternetı degştırmeyı dusunuyorum

hocam bunu biraz daha açabilir misin? hangi firmalar bu işi yapar?
bunları nasıl bulabiliriz.
aslında mantıken çok güzel ve uygun.

Gerekli açıklamaları bir önceki mesajımda belirttim, çervrende evlerin üzerinde baz istasyonu olan yerlerin bina sahiplerine sorabilirsin bunu hangi şirket kurdu internet için araştırıyorum de onlar sana cevabını verir, önemli olan bulunduğun çevrede internet vericisi sağlayan baz istasyonu resimdeki cihazlardan evlerin üzerine takılı görebilirsin, uydudan internet direk baz istasyonuna düşüyor ve seninde evinin üzerine Nano Station 5Ghz adında avuç içi büyüklüğünde bir cihaz var onunla evindeki bilgisayara kablosunu bağlıyorsun bunların sağlıki yönden zararları kanıtlanmış ama napıcan devletin başındakiler bile engelleyemiyor..
Baz istasyonu;
4C1_baz4.jpg

Nano Station 5 Ghz;
nanorear.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri