Telefonu modem yapıp,youtube'a girmek

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
1gb internet paketim var.Galaxy w cihazımı modem olarak kullanıyorum ve bilgisayarımı internete bağlıyorum.Hattım avea.Merak ettiğim bir kaç soru var.

- Şimdi benim ıp adresim ne oluyor?
- Telefonu ya da interneti kapatıp açınca değişiyor mu?
- Bu şekilde eski kanalarıma ve eski adsense'ime bakmak istiyorum sıkıntı olur mu?

Yeni ip'den eski adsense ve para kazanmaya kapanan kanallara bakmıyorum da her ihtimale karşı :)

Mac adresini değiştiremeyeceğin için sıkıntı olabilir.

4 ay kullandım hiç bir sıkıntısını görmedim.

Hocam ben de kullanıyorum.Sıkıntısını görmedim.Ama ıp değişiyor mu ne oluyor onu soruyorum.2 ıp lazım bana biri yeni adsense yeni kanallar diğeri eski adsense para kazanmaya kapanan kanallar için.Her mobil veriyi kapattıgımda acaba gidiyor mu ıp değişiyor mu ne oluyor çözmem lazım :D

---------- Mesaj saat 20:33:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:33 civarında gönderildi. ----------

What Is My IP Address? Lookup IP, Hide IP, Change IP, Trace IP and more...
turkcell de değişmiyor avea yı bilmiyorum, üstteki siteye girip anlarsınız.
ip dışında bilgisayarınızın mac kodu ve çerez olayını da dikkate alınız.

Akşam bakacağım hocam .mac ve ççerez derken.Telefonun çerezlerini mi sileyim :)

hocam cebinizi modem yapıp bilgisayarla girmiyor musunuz? girdiğiniz yerin çerezlerinden ve telefon ve bilgisayarın mac adresinden bahsediyorum.

hocam cebinizi modem yapıp bilgisayarla girmiyor musunuz? girdiğiniz yerin çerezlerinden ve telefon ve bilgisayarın mac adresinden bahsediyorum.

yani cep telefonun çerezlerinden bahsediyorsun heralde anladım.Başka ıpden almak en ıyısı.Bi adsense daha lazım da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri