arkadaşlar ağustosta nasipse düğünüm olacak ve yeni evime taşınacağım.. Şuan ailemle yaşıyorum ve benim üzerime uydunet ile teledünya üyeliği var üyelik ailemin evinde devam edecek onlar kullanmaya devam edecekler...
Çok araştırdım kafam karıştı artık bilirsiniz çorba oldu iyice fikirlerinize ihtiyacım var.
Başlıca kurallar:
- Yeni evin lokasyonunda fiber desteği yok.
- Turksat uydunet var.
- Telefon bağlatmayacağım.
- 2 hd tv var.
uydunette güzel kampanya var hızlandıran diye geçiyor. Modem + HD uydu alıcı dahil 25 mbit 75 gb akk olan tarife 24 ay taahhüt ile 49 tl ye denk geliyor.. Ancak ikinci televizyona bir hd uydu alıcılı sistem kurmak istediğimde onada aylık ekstra 14 tl gibi bir ücret vermem lazım. buda 49 + 14 = 63 TL ye ulaşıyor.
dsmart ttnet ve superonline gibi firmalarda ise yalın internet aldınmı zaten artı 15 tl gibi bir ücret alıyorlar sizce ??
çanak antenide düşünüyorum
Çok araştırdım kafam karıştı artık bilirsiniz çorba oldu iyice fikirlerinize ihtiyacım var.
Başlıca kurallar:
- Yeni evin lokasyonunda fiber desteği yok.
- Turksat uydunet var.
- Telefon bağlatmayacağım.
- 2 hd tv var.
uydunette güzel kampanya var hızlandıran diye geçiyor. Modem + HD uydu alıcı dahil 25 mbit 75 gb akk olan tarife 24 ay taahhüt ile 49 tl ye denk geliyor.. Ancak ikinci televizyona bir hd uydu alıcılı sistem kurmak istediğimde onada aylık ekstra 14 tl gibi bir ücret vermem lazım. buda 49 + 14 = 63 TL ye ulaşıyor.
dsmart ttnet ve superonline gibi firmalarda ise yalın internet aldınmı zaten artı 15 tl gibi bir ücret alıyorlar sizce ??
çanak antenide düşünüyorum