Televizyon + İnternet Tavsiyesi sizce?

66cem

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ağustosta nasipse düğünüm olacak ve yeni evime taşınacağım.. Şuan ailemle yaşıyorum ve benim üzerime uydunet ile teledünya üyeliği var üyelik ailemin evinde devam edecek onlar kullanmaya devam edecekler...

Çok araştırdım kafam karıştı artık bilirsiniz çorba oldu iyice fikirlerinize ihtiyacım var.

Başlıca kurallar:
- Yeni evin lokasyonunda fiber desteği yok.
- Turksat uydunet var.
- Telefon bağlatmayacağım.
- 2 hd tv var.

uydunette güzel kampanya var hızlandıran diye geçiyor. Modem + HD uydu alıcı dahil 25 mbit 75 gb akk olan tarife 24 ay taahhüt ile 49 tl ye denk geliyor.. Ancak ikinci televizyona bir hd uydu alıcılı sistem kurmak istediğimde onada aylık ekstra 14 tl gibi bir ücret vermem lazım. buda 49 + 14 = 63 TL ye ulaşıyor.

dsmart ttnet ve superonline gibi firmalarda ise yalın internet aldınmı zaten artı 15 tl gibi bir ücret alıyorlar sizce ??

çanak antenide düşünüyorum :confused:

[MENTION=19048]66cem[/MENTION] hocam , ttnet aldıgınızda o tvleri nasıl kullanıcaksınız ? , birde uydunette arandıgında ip adresi değişiyor diyebiliyorum bu konuyu göz önünde bulundurarak işlem yapın

hayırlı günler

ne yap ne et uydunete bulaşma derim :) türk telekom gibi dandik bi interneti kullan ama uydunet kullanma benden söylemesi. hele birde youtube a video filan yükleme hayalin varsa gerçekten hayalde kalacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri