Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhabalar. Arkadaşlar bende 42" (107) ekran TV alacağım. Hangi modelleri tavsiye edersiniz?
fiyat aralığı
LG 42LB620V DVB-S2/T2/C 3D FHD LED LCD TV + 2 GÖZLÜK - Teknosa1.200 - 1.600 arası düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar konuyu hortlatıyorum yeniden
Bugün gittim teknosa'dan gittim televizyonu aldım.
LG 47LA740S Marka televizyonu aldım. Gayet güzeldi 3 boyutu falan.
Önerileriniz için teşekkürler.![]()
Televizyonlarda fiyat farkını Sistem Frekansı'mı sağlıyor ? Ve Hz'in kaç olduğu görüntü kalitesiyle direk mi önemli?
Ayrıca LG 42LB582V DVB-S2/T2/C FHD SMART LED LCD TV - Teknosa şu televizyonu da düşünüyorum. İki ürünü karşılaştırırsak eğer hangisini tercih edersiniz.
sizin sectiğinizde 3D özelliği yok
kendi sectiğiniz televizyonu alabilirsiniz.Televizyonu ailemin evine alacağım için 3D özelliği kullanmayacaklarını söylediler o yüzden aslında öyle bir tercih yaptım. 3D olup olmaması diğer TVye göre görüntü kalitesinde farklılıklar gösterebilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.