Televizyon tavsiyesi 2016 ??

marcustanley

Kayıtlı Üye
Var mı beyler yeni alıp yada tanıdığı alıp memnun olan bekliyorum max bütçe 3500 civarı diyelim.. 120 cm yada üstü olabilir bekliyorum sağlam tavsiyeler :) (forum donanım vs bakıyorum zaten :cool: )

Ey gidi günler.
15 sene önce böyle bir derdimiz yoktu. Öğrenci evimde bi 37 ekran oldu mu tamamdı. Belki anten kısmına çatal falan koyardık kimi zaman ama bir portatif bir anten de olursa tadından yenmezdi. Kumanda büyük nimetti. Kanalı değişsin, sesi artırıp azaltsın tamamdı. Bozuldu mu artık neyseki boyum uzun yattığın yerden sağ ayağının baş parmağıyla şansını denerdin. Veya bir oklava, uzun çubuk vs ayarlamak gerekirdi. O da yoksa sürekli oturup kalkardın. Fazla yer de kaplamazdı bıcırık televizyonum benim. İstediğim zaman yerini değişirdim. Yaz akşamında balkona koyup maç izlerdim.

Ads_z.png

Daha önceki yıllarda Cine5'in şifreli görüntüsünden anlam çıkarıp izleyen insanlar olarak, Full HD uydu alıcısı derdimiz, HD kanal derdimiz de yoktu. Tivibu, Digiturk zaten hak getire...

Ey gidi günler ey... 3500 TL ve televizyon kelimelerini bir arada görünce bir an geçmişe gittim kusura bakmayın. Bundan bir 15 sene sonra ne dertlerimiz olacak acaba :rolleyes:

Son düzenleme:
Ey gidi günler.
15 sene önce böyle bir derdimiz yoktu. Öğrenci evimde bi 37 ekran oldu mu tamamdı. Belki anten kısmına çatal falan koyardık kimi zaman ama bir portatif bir anten de olursa tadından yenmezdi. Kumanda büyük nimetti. Kanalı değişsin, sesi artırıp azaltsın tamamdı. Bozuldu mu artık neyseki boyum uzun yattığın yerden sağ ayağının baş parmağıyla şansını denerdin. Veya bir oklava, uzun çubuk vs ayarlamak gerekirdi. O da yoksa sürekli oturup kalkardın. Fazla yer de kaplamazdı bıcırık televizyonum benim. İstediğim zaman yerini değişirdim. Yaz akşamında balkona koyup maç izlerdim. Ey gidi günler ey... 3500 TL ve televizyon kelimelerini bir arada görünce bir an geçmişe gittim kusura bakmayın. Bundan bir 15 sene sonra ne dertlerimiz olacak acaba :rolleyes:

usta inanmazsın evde 55 ekran tüplü var başka tv yok :) dedem birden aklına geldi adamın :D emekli adam masrafı pek yok zaten bizde kalıyo bayadır alıyım dedi 2.500 civarı babamda almışken sağlam bişey olsun dedi 1000 civarı da ben eklerim gerekirse dedi tv ye zaten pek bakmıyo evde kimse artık , dedem annem diğerleri pc telefon ben ayda 4 saat toplasan tv izlemem netten izlerim dizim varsa da reklamsız yani almışken 1 kere alcaz sağlam olsun diyoz dertler hayat değişiyo yokluk da çektik zamanında şuan şükürler olsun yine :)

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

Phılıps 49puk7100/12

saolun beyler bakıyorum bunlara da :)

usta inanmazsın evde 55 ekran tüplü var başka tv yok :) dedem birden aklına geldi adamın :D emekli adam masrafı pek yok zaten bizde kalıyo bayadır alıyım dedi 2.500 civarı babamda almışken sağlam bişey olsun dedi 1000 civarı da ben eklerim gerekirse dedi tv ye zaten pek bakmıyo evde kimse artık , dedem annem diğerleri pc telefon ben ayda 4 saat toplasan tv izlemem netten izlerim dizim varsa da reklamsız yani almışken 1 kere alcaz sağlam olsun diyoz dertler hayat değişiyo yokluk da çektik zamanında şuan şükürler olsun yine :)

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

saolun beyler bakıyorum bunlara da :)

Yanlış anlama kardeşim 3500 liraya TV alacağın için eleştirmedim. Öyle eskiye daldım birden. Zaman ilerliyor, teknoloji gelişiyor, ihtiyaçlar, istekler değişiyor. Biz de ister istemez zamana uyum sağlıyoruz bir şekilde. 15 sene önce kumanda büyük nimetti, şimdi de netten indirdiğim filmi USB ile 106 ekranda izlemek büyük nimet benim için :)

Şimdiden hayırlı olsun

Yanlış anlama kardeşim 3500 liraya TV alacağın için eleştirmedim. Öyle eskiye daldım birden. Zaman ilerliyor, teknoloji gelişiyor, ihtiyaçlar, istekler değişiyor. Biz de ister istemez zamana uyum sağlıyoruz bir şekilde. 15 sene önce kumanda büyük nimetti, şimdi de netten indirdiğim filmi USB ile 106 ekranda izlemek büyük nimet benim için :)

Şimdiden hayırlı olsun

teşekkürler hocam saolasın .. yok hocam aslında sizin için açıklama gereği duymadım biraz da bazı forumlarda da yazmışlar her sene üstüne koyuyo değişiyo 2 bin üstüne çıkmayın vs diye bende belirttim :)

Samsung 48ju6470 serisi guzel tavsiye ederim.

4K çözünürlük, 3D özelliği, HDMI girişi, Usb Girişi ve WİFİ özelliği olmasına dikkat et :)

Samsung tavsiye ederim bende.

Hocam lgden şaşma görüntü kalitesi sonynin hemen altında. He alabiliyorsan sony al.. Hatta alabiliyorsan löwe al :D

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni konu açmayayım konu sahibininde izniyle burdan sorayım

bende tv lere bakıyorum buara alacam ama 82 cm (32 inç) ve 1000 lira yada altı var mı önereceğiniz bildiğiniz

hocam televizyon alırken en az çift çekirdekli televizyonlardan alın, biz 2013 yılında LG 3D smart tv aldık, tek çekirdekli model ve kanal geçişleri felaket kasıyor, youtube uygulaması vs. diğer uygulamalarda dahil geç açılıyor, aklınızda olsun şimdi 4 çekirdekliler falan var hangi marka olursa olsun onlardan almaya özen gösterin

Samsung kullanıyorum bi sıkıntı yok , ama simdi alcak olsam Lg alırım .

Hocam bence mağzaya gidip gözünüzle görün , görüntüleri karşılaştırın ...

Tavsiyem marka olarak Sony veya Philips

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri