Telif alma telif kanıtı sağlama

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

samet142

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim babam bir müzisyen Youtube'da videoları az çok izleniyor bugün albüm çıkardı bende bu yt işiyle uğraşıyorum önceden yüklediğim videolar hep eşleşen verirdi.
Şimdi ben babama yeni bir adsense açacağım babamda internetten albüm satışı yapıyor ek gelir olsun diye youtube üzerinden de birşey düşünüyorum telifi nasıl alırım ne önerirsiniz ?

belgeye falan ücret ödemene gerek yok youtube için. kendi videon olduğundan telifi basar geçersin yükleyen olursa her türlü kanıtın var nasıl olsa. kazanç istiyorsan adsense değil de partnerlik öneririm.

belgeye falan ücret ödemene gerek yok youtube için. kendi videon olduğundan telifi basar geçersin yükleyen olursa her türlü kanıtın var nasıl olsa. kazanç istiyorsan adsense değil de partnerlik öneririm.

Burda kanıt derken ne önerirsiniz klibin kamera arkası felan mı ? Babama da zorluk çıkarmayacak birşeyler olsun çok yoğun direk ben uğraşmak isterim..

Burda kanıt derken ne önerirsiniz klibin kamera arkası felan mı ? Babama da zorluk çıkarmayacak birşeyler olsun çok yoğun direk ben uğraşmak isterim..

yok hayır, klip varsa klip tabi ama albüm kapağı olur sanatçının fotoğrafı olur öyle bir şeyler yap. ses kanıtın var nasıl olsa sorun olmaz.

---------- Mesaj saat 22:42:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:39:08 civarında gönderildi. ----------

Sansar Salvo - Hadi Bakalım (Official Audio) - YouTube

şöyle bir şey olabilir mesela.

yok hayır, klip varsa klip tabi ama albüm kapağı olur sanatçının fotoğrafı olur öyle bir şeyler yap. ses kanıtın var nasıl olsa sorun olmaz.

---------- Mesaj saat 22:42:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:39:08 civarında gönderildi. ----------

Sansar Salvo - Hadi Bakalım (Official Audio) - YouTube

şöyle bir şey olabilir mesela.

Bunun gibi birşey yapıp kanıt olarak mı yollayacağım yoksa bunun gibi bir video mu yükleyeceğim ?

Merhaba arkadaşlar benim babam bir müzisyen Youtube'da videoları az çok izleniyor bugün albüm çıkardı bende bu yt işiyle uğraşıyorum önceden yüklediğim videolar hep eşleşen verirdi.
Şimdi ben babama yeni bir adsense açacağım babamda internetten albüm satışı yapıyor ek gelir olsun diye youtube üzerinden de birşey düşünüyorum telifi nasıl alırım ne önerirsiniz ?

İlk önceliğiniz
https://www.youtube.com/content_id_signup

CMS ( içerik yönetim sistemi ) ne başvurmak olsun.

İşiniz yokta YT videom kopyalandı diyemi araştıracak ?

Kabul etmezlerse sonra haftada veya 15 gunde bir aratırsınız videolarınızı.
Kopyalayan varsa uyarırsın baktın dikkata almıyor ihtarı atarsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri