Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kurtların çakalların çalıştığı yerdeyim ondanSeni ne zaman görsem kanalını flaglıyorlar![]()
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hacım telifcilerle başa cıkamazsın 100 kanalda harcasan bikere yakaladınmı kurtulamıyorsun otomatik atıyorlar ya çok tehlikeli şirketler var zaman kaybı derim sana ben fox la 2 3 ay bosu bosuna zaman kaybettim mesala basa cıkamadım.d
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hacım telifcilerle başa cıkamazsın 100 kanalda harcasan bikere yakaladınmı kurtulamıyorsun otomatik atıyorlar ya çok tehlikeli şirketler var zaman kaybı derim sana ben fox la 2 3 ay bosu bosuna zaman kaybettim mesala basa cıkamadım.d
kurtların çakalların çalıştığı yerdeyim ondan
hacıu ben telifden daha çok flagdan bıktım ya
Foxmu aman aman birde Warner Bros uğraşılıcak gibi değil![]()
Foxmu aman aman birde Warner Bros uğraşılıcak gibi değil
---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------
Dean ülke engelliyemiyormusun büyük ihtimal Türktür türkiyeye engelle.
ya türk hacı başlıktan fln anlaşılıyo bot kullandığı bile , engelleme diye bişey varmı ki
aynen hocam az az toplsana ayda 4 5 kanalım anca oluyor. vds kullanmıyorum hiç videoyap ile hallediyorum işleri ama baya işimi görüyo yani, hocam sizin bilginiz varmı ülke engellemeyle peki ?[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam kanalları açarken çok özen gösteriyorsun anlaşılan.
Az ama kaliteli kanal mantığıyla ilerlediğin için şöyle bir tavsiyede bulunabilirim,
Açtığın kanallardaki videoları bir vds'e indirip orada depolayabilirsin. Telif geldiği zaman, telifli videoyu arşivden silip kalanları yedek kanalına yükleyebilirsin. Böylece renderlı videoların boşa gitmemiş olur en azından..
Tek çaren bu partnere geçir uğraşılmaz bunlarlaülke engelleme vardı sanırım ama tam hatırlamıyorum nerede.
aynen hocam az az toplsana ayda 4 5 kanalım anca oluyor. vds kullanmıyorum hiç videoyap ile hallediyorum işleri ama baya işimi görüyo yani, hocam sizin bilginiz varmı ülke engellemeyle peki ?
yok ya partner sevmiyom ben sadece adsense :d
Reklamlarını yapıyoruz adamların üstüne telif yiyoruz vicdansizlar
---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 16:20 ----------
top sensin topun önde gideni travesti gereksiz boşuna yaşayan bir insansın .. bende zamanında benim kendi çektiğim video yu kopyalıyana telif attım ... TOP
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.