Telif atmalı mıyım?

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Keithas

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar, çalıştığım bir kategoride 1 aydır tek başım atıyordum videoyu. Ancak daha önce de yükleyen bir vietnamlı kardeşimiz vardı. Tekrar yüklemeye başlamış ve dün telif yedim yediğim telif de çok saçma. Belli ki bu arkadaş az izlendiğini düşünüp bana sahte telif atmış. Kanalı filan herşeyi belli ben de ona sahte telif atmalı mıyım? Bugüne kadar hiç böyle bişey aklımdan geçmedi ama bıktım bu heriflerden cidden. :mad:

Selam arkadaşlar, çalıştığım bir kategoride 1 aydır tek başım atıyordum videoyu. Ancak daha önce de yükleyen bir vietnamlı kardeşimiz vardı. Tekrar yüklemeye başlamış ve dün telif yedim yediğim telif de çok saçma. Belli ki bu arkadaş az izlendiğini düşünüp bana sahte telif atmış. Kanalı filan herşeyi belli ben de ona sahte telif atmalı mıyım? Bugüne kadar hiç böyle bişey aklımdan geçmedi ama bıktım bu heriflerden cidden. :mad:

sonucta ıkınızın ıcerıgıde dııl ama o bu ılsere gırdıyse hak sahıbı olmamasına ragmen sana baska yol kalmamıs

sonucta ıkınızın ıcerıgıde dııl ama o bu ılsere gırdıyse hak sahıbı olmamasına ragmen sana baska yol kalmamıs

Hocam inanın hiç içimden gelmiyor ama ******** evlatları artık okadar sinir bozuyor ki. Tam bir içerik bulduk güzel gidiyoruz diyoruz herifler yırtdık dondan çıkar gibi heryerden çıkıyorlar. Hayır videoları yüklediği kanalın para kazanması da açık değil. Videonun sonuna 10dklık oyun videosu koyup en son ilk 45 dkyı silip oyun kısımlarını bırakıyor sonra onaya gönderiyor sanırım. Ben de attım telifi dedim madem öyle al sana böyle :D Şerefsiz herifler. Yamyamlar.

Malesef.. en kizdigim konu..
Baskasinn videosuna logo basinca sanki o kisinn oluyor videolar.
Spamciysan spamciya saygi duyucan

Ozgunsen hakkin var hakkini yedirme ama diger durumda ne hakkin varki cinslik yapiosun dimi.
Bska careniz kalmamis iyi yapmisnz

yapıştır telifi ne duruyon kahpelere az bile

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Sahte telifcilerin Allah belasını versin :)
Benimde 17bin aboneli kanalı telef ettiler..
Becerebilsem bende gönderecem de beceremiyorum affetmeyin gönderin bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri