Telif Attım.

• Kullanıcı yavute
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

yavute

Kayıtlı Üye
Adamın birine telif attım. Attığım telife cevap geliyormu onaylanıp onaylanmadığını nasıl öğrenebilirim? Sahte değil. 1 gün oldu

telif attığın video'a baksana ortadan kalkmışsa mesaj yerine ulaşmıştır

Ne diye atmıştın hocam ?

Bende atmıştım kendi videolarımı kopyalayan birine telif atınca mail geliyor teşekkür ederiz inceliycez diye bide 2 saat sonra video kaldırıldı diye mail gelmişti.Benim videomu tekrar yükledi diye telif atmıştım adamın zaten 2 telifi varmış bende atınca kanalı kapanmıştı o kanala girmek istediğimde benle beraber 3 kullanıcı adı vardı

Sahte telif atanlara karşılık için telif atarım sadece.Onaylandı veya onaylanmadı diye mesaj gelir.
Sadece inceleyeceğiz diye mail geldi dün başkada mail gelmedi.
Ne diye atmıştın hocam ?

Bende atmıştım kendi videolarımı kopyalayan birine telif atınca mail geliyor teşekkür ederiz inceliycez diye bide 2 saat sonra video kaldırıldı diye mail gelmişti.Benim videomu tekrar yükledi diye telif atmıştım adamın zaten 2 telifi varmış bende atınca kanalı kapanmıştı o kanala girmek istediğimde benle beraber 3 kullanıcı adı vardı

Kendi videomu yükledi diye gönderdim. İnceliycez maili geldi ama kaldırdık maili gelmedi.

Sadece inceleyeceğiz diye mail geldi dün başkada mail gelmedi.

Kendi videomu yükledi diye gönderdim. İnceliycez maili geldi ama kaldırdık maili gelmedi.

Hemen gelmez telifi ne zaman attıysan 2-3 gün içerisinde dönüş yapıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri