Telif Eşleşen

• Kullanıcı emrh77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

emrh77

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, peppa pig resimleri ile yapılan videolara eninde sonunda telif geliyormuş öyle duydum, siz de biliyorsunuzdur, bu karakterlerin oyuncaklarını kullanınca telif de atabilirler mi ?

---------- Spam Engelliyici 17:25 ---------- Önceki Mesaj 17:01 ----------

editt

İsterse atar telif hakları onda ama tabi bana sorarsan uğraşmazlar.

wrong head tarzı olanlara atıyorlar diye duydum hocam ama satın alınan oyuncaklarla çekilen videoda var yt de onlara belki atmazlar diye düşünüyorum para verilip alınmış ama bellide olmaz tam emin olamadım bu konuda bilen yada önceden yapan biri yorum yapsa çok makbule geçer

istediği şekilde atabilir. hatta reklam sorunu zamanlarında partnerler peppa pig içeren başlıkları düzeltmemi istemişti.

Resimlere oyuncaklara felan atamazlar hocam atarlarsa itiraz et öyle bi dünya yok.

istediği şekilde atabilir. hatta reklam sorunu zamanlarında partnerler peppa pig içeren başlıkları düzeltmemi istemişti.

başlıklar seo felan kötüyse eşleşen atıp para kazanmak yerine direk videoyu kaldırıyorlar imaj korumak için. arkadaşın bahsettiğiyle senin dediğinin bi alakası yok.

Resimlere oyuncaklara felan atamazlar hocam atarlarsa itiraz et öyle bi dünya yok.

başlıklar seo felan kötüyse eşleşen atıp para kazanmak yerine direk videoyu kaldırıyorlar imaj korumak için. arkadaşın bahsettiğiyle senin dediğinin bi alakası yok.

hocam hsehan1 hocamın dediği gibi bende duydum kanalı kapanan insanlar olmuş eninde sonunda youtube copyright okulunda varmı böyle resimlerle ilgili telif bilgileri falan

hocam hsehan1 hocamın dediği gibi bende duydum kanalı kapanan insanlar olmuş eninde sonunda youtube copyright okulunda varmı böyle resimlerle ilgili telif bilgileri falan

bizzat ben yapıyorm resimlerle video. tabi senin ne tür resimlerle video yapıcağınada bağlı. sen resimleri vs hazırlayıp orjinal çizgi film başlıklı videolara rakip olacak şekilde başlık-etiket-açıklama girersen hem topluluktan hem teliften yanarsın.

bizzat ben yapıyorm resimlerle video. tabi senin ne tür resimlerle video yapıcağınada bağlı. sen resimleri vs hazırlayıp orjinal çizgi film başlıklı videolara rakip olacak şekilde başlık-etiket-açıklama girersen hem topluluktan hem teliften yanarsın.

yok hocam wrong heads tarzı sadece karakter peppa onun dışında peppa 1.bölüm şu bölüm vs yazmıyorum başlığa

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

kullandığınız herşey telife girebilir hocam.

aynen hocam sonuçta çocuk kategorisinde yapılan videolarda mataryeller resimler sesler hepsinin bi sahibi var sonuçta risk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri