telif geldği zaman kazancı alabilirmiyz

• Kullanıcı xpara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları

xpara

Kayıtlı Üye
Kanalıma 1 tane telif yedim para kazanma şu an açık videolarda reklam çıkıyor, içerisinde teliften önceki kazanılmış olan parayı alabilirmiyim.

elbette alırsın.
Telif hala duruyor kanalda para kazanması kapanmadı, telifli videonun telif gelmeden önceki kazancını alabiliyormuyuz hocam başınıza böyle bir olay geldimi son zamanlarda... Öğrenmek istediğim telif duruyor video kanalda gösterimde değil bu videonun telif yemeden önceki Kazancını alabilirmiyim
Cevaplarınız için teçekkürler

Son düzenleme:
Telif hala duruyor kanalda para kazanması kapanmadı, telifli videonun telif gelmeden önceki kazancını alabiliyormuyuz hocam başınıza böyle bir olay geldimi son zamanlarda... Öğrenmek istediğim telif duruyor video kanalda gösterimde değil bu videonun telif yemeden önceki Kazancını alabilirmiyim
Cevaplarınız için teçekkürler

Son zamanlarda değil de, önceden almıştım. Şimdi de değişmemiştir sanırım.

Hiç kimse yaşamadımı arkadaşlar böyle bir durum.
Telif gelen videodan telifi kalkmadı fakat para kazanma açık, bu videonun telifden önceki kazancını alabiliyormuyuz.

poz70ow.jpg

alırsın. Ama sonradan telif atılması lazım

Arkadaşın bahsettiği olay şu, Telif hakkında bulunularak videonun kaldırılması istenmiş hocam. Videolar kaldırılmış.

Sonradan telif atılması derken hocam, ben videoyu 1 şubatta yükledim, 9 şubatta telif geldi video yayından kalktı, 9 şubata kadar olan kazancı alabilirmiyiz.

Yayından kaldırılması hakkında bilgim yok. Content ID gelirse alırsın ama. Mesela telif atılana kadar 500 kazandın, teliften sonrasını artsa bile alamazsın artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri