Telif Gelen Kanal Sonra Spamdan Kapanıyor HK

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba hayırlı geceler dilerim.

Bende şöyle bir sorun var : Mesela adsenseye bağlı kanal var günlük 50-100-150-200 tl her neyse kazancı var bakıyorsun adsensede 500 tl kazanç olmuş tüm videolara telif gelmiş atıyorsun köşeye kalıyor kanal öyle . Ama ne hikmetse kanal max 5 gün içinde spamdan kapanıyor . Sizde de durum bu şekilde mi ? Bunda 2-3 ay önce telif gelen kanalları hiç ellemezdim 5-10-15-20 gün dururdu kapanma vs olmazdı ama kanala telif gelince şuan max 5 gün içinde kapanıyor. Kapanınca haliyle bir sonraki ayın 11 i kesinleşme günü para kesinleşmiyor . Acaba kanalı vs silsek yada youtube bilgilerini silsek işe yarar mı ? Var mıdır fikri olan

Hocam kazançta aniden düşüş olunca incelemeye giriyor şahsı kanaatim.
Mesela en çok kazandıran videona telif geldi ve kazançlar dibi gördü, veyahut tamam bu kadar para kazandırdığı yeter kanalın dedin ve işi sağlama almak için videoları gizliye aldın kazançlar bi anda dibi gördü, inceleme ve spamdan kapanış olarak bitiyor hikayenin sonu.

Hocam kazançta aniden düşüş olunca incelemeye giriyor şahsı kanaatim.
Mesela en çok kazandıran videona telif geldi ve kazançlar dibi gördü, veyahut tamam bu kadar para kazandırdığı yeter kanalın dedin ve işi sağlama almak için videoları gizliye aldın kazançlar bi anda dibi gördü, inceleme ve spamdan kapanış olarak bitiyor hikayenin sonu.

aynen dediğin gibi ama önceden böyle bir şey yoktu telif geliyor kanal açık kazanç birden düşünce gidiyor kanal

Videoları gizle kanal kapanıyor
Videoları sil kanal kapanıyor
Videoları liste dışı yap kanal kapanıyor

kazançların bir anda düşmesi çok sıkıntılı bir durum

bu ara içerikler takır takır telif,d.engeli filan yiyor ama ben girip silmiyorum kolay kolay.ne ara vaktim olursa o an girip bakıyorum,siliyorum.kapanma yaşamadım bu şekildeki kanallarımda hiç.kapanacaksa benimkiler direkt spamdan kapanıyor,onada bi türlü engel olamıyorum :(

bu ara içerikler takır takır telif,d.engeli filan yiyor ama ben girip silmiyorum kolay kolay.ne ara vaktim olursa o an girip bakıyorum,siliyorum.kapanma yaşamadım bu şekildeki kanallarımda hiç.kapanacaksa benimkiler direkt spamdan kapanıyor,onada bi türlü engel olamıyorum :(

dünya engeli vs geldiğin sıkıntı yok ama tüm videolara bir anda telif gelince kazançta 0 a inince kanal 3-5 gün içinde spamdan kapanıyor .ok ilginç gerçekten

dünya engeli vs geldiğin sıkıntı yok ama tüm videolara bir anda telif gelince kazançta 0 a inince kanal 3-5 gün içinde spamdan kapanıyor .ok ilginç gerçekten

onu yaşadıgım kanallarda var ama onlar adsense e baglı degiller ve yine sorun yok.demekki adsense e baglı olsa dedigin gibi onlarda gidecek :)

Aynı videoyu tekrar at belki hemen tutulur izlenir.Kazançta 1-2 gün düşüşten sonra toparlar.

onu yaşadıgım kanallarda var ama onlar adsense e baglı degiller ve yine sorun yok.demekki adsense e baglı olsa dedigin gibi onlarda gidecek :)

Kanal adsenseye bağlı olmadıktan sonra videolara kolay kolay telif gelmiyor onuda geçtim bende adsenseye bağlı olmayan iyi izlenen kanalımın spamdan kapandığını hatırlamam çok nadir ama adsenseye bağlayınca çok sürmeden bum :D

Kanal adsenseye bağlı olmadıktan sonra videolara kolay kolay telif gelmiyor onuda geçtim bende adsenseye bağlı olmayan iyi izlenen kanalımın spamdan kapandığını hatırlamam çok nadir ama adsenseye bağlayınca çok sürmeden bum :D

Bendede aynı durum normalde kapanmaz senelik kanallar var. Adsenseye girdimi kapanıyor. Spam çerçeveli içerikte 3 haneli kazançlara çıkıpta adsensede sağlam kalan var mı ?

Son düzenleme:
para kazanma olunca, yada kanal para kazanma başlayınca kanallar kapamıyor. eskiden adsense kapanması vardı. Adsense kapanmaları bitti. Kanallar kapamıyor. Tel sms istiyor kanallar. Belirli dönemlerde ay içi yoğunlaşıyor...

fatih hocam sen de en eski youtuber lardansın bende senin gibi eski spammer lardandım.. baktım olmuyo geçtim 2 senedir özgüne kafam rahat sabit kazancım var..sende boşver girme artık strese özgün ol...yok telif yok spam yok dünya engeli....hep can sıkıntısı....moral bozuklugu..gel özgün ol be kardeşim...

ben açmaktan youtube kapamaktan bıkmamıstı ...bende özgün oldum sabit kazancım var kafam rahat ... ne ugrasıon kardeşş...boşveerrr....

Geçenlerde kanalımın biri spamdan kapandı, itirazla açtırdım. Birkaç gün sonra telif geldi, teliften birkaç gün sonra kanal yine kapandı. İtirazla kanalı yine açtırdım. Şimdi duruyor bakalım köşede. İtirazı dene derim.

Geçenlerde kanalımın biri spamdan kapandı, itirazla açtırdım. Birkaç gün sonra telif geldi, teliften birkaç gün sonra kanal yine kapandı. İtirazla kanalı yine açtırdım. Şimdi duruyor bakalım köşede. İtirazı dene derim.

hocam ne yazıyorsun ve hangi linkle itiraz edıyorsun. pm atabilirmisin

fatih hocam sen de en eski youtuber lardansın bende senin gibi eski spammer lardandım.. baktım olmuyo geçtim 2 senedir özgüne kafam rahat sabit kazancım var..sende boşver girme artık strese özgün ol...yok telif yok spam yok dünya engeli....hep can sıkıntısı....moral bozuklugu..gel özgün ol be kardeşim...

ben açmaktan youtube kapamaktan bıkmamıstı ...bende özgün oldum sabit kazancım var kafam rahat ... ne ugrasıon kardeşş...boşveerrr....

spamı seviyorum ben :D ayrıca bu kanal kapanmaları sırasında onlarca yarı özgün kanalım gitti,aylardır 1-2 tanesini açtırabildim ancak.biçok kişiye göre full özgün aslında benim yaptıklarım ama aslında yarı özgün.% 100 full özgün,ugraştıgıma degecek bişey bulsam yapardım ama aklıma gelen böyle bişey olmadıgı için özgüne girmedim.yarı özgünlerinde full spamdan çokda bi farkı yok yani onlarda kapanıyor,bu yüzden spam+yarı özgün öyle takılıyorum arada :)

hocam ne yazıyorsun ve hangi linkle itiraz edıyorsun. pm atabilirmisin

Normal itiraz formuna yazıyorum herkesin bildiği. Ne yazdığımı ne yazık ki paylaşamam, tüm taktikler gibi ne kadar çok kullanılırsa o kadar çabuk kullanım ömrü sona erer. Deneye deneye, neyi nasıl farklı yaparım diye düşüne düşüne kendime bir taktik buldum. Kanallarım 2006 açılış tarihli kanallar, onun da etkisi oluyordur muhtemelen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri