Telif hakki derdi cekmeden kendi dizilerinizi yukleyin!

YildirimHiko97

Yasaklanmış
Paranizi artiracak usul sunuyoruz!

arkadaslar ozur dilerim konuyu yanlis yerde yanlis baslikla actim FGA-nin soylediyi gibi her seyin ispati olmali o,yuzden simdilik konuyu acmiyorum yine cok cok ozur dilerim insallah banlanmam bu konu yuzunden :)

arkadaslar merhaba sizin kazancinizi artiracak bir usul sizlere sunuyorum.Boyleki Azerbeycanda bir arkadasimla burdaki kanallarla anlasma yaptik tv showlarini dizilerini youtube-da telif hakkini bize satdilar.yani soyleki burdaki dizileri filan artik bizden baskasi yukleyemiyecek bende arkadasimla bu kadar videolari tek basimiza yukleyemiyeceyimizi anladik ve dizileri 4-ayligina para karsiliginda birisinin yuklemesi icin veriyoruz nasil izlenim alir diye sorarsaniz bir gun once yuklenen bir dizi 4bin izlenim aliyor turk dizileri gibi diyil ama yeteri kadar iyi yeni baslayanlar birinci aya 300$ kazana bilir.4 aylik kira 500$ sadece :) bu parayi 2-aya cikaracagina garanti veriyorum..sizleri katagori derdi cekmeden telif alirim korkusu olmadan video yuklemeyi sunuyorum isteyen pm ata bilir..

NOT:baska kanal bu video yuklersen ona telif gondermek sizin isteyinizde su ana bir firmayla gorusuyoruz 3-taraf icerigi icin

Burada bu soylediginizi yapacak kisiye vermeniz gereken YASAL belgeler olmak zorunda. Yasal bir belge olmadan oradaki dizilerin veya tv showlarinin telifini aldik demek cok havada kalan bir cumle. Yapimci ve yayinlandigi kanaldan izinlerin (Azerbaycan'da resmi yetkili bir yerden telifin verildigi ile ilgili yapimci, yayinci kaseleri, yetkilileri tarafindan imzali bir belge) alinmasi gerekmektedir.

Telif haklarinida hicbir yapimci, yayinci kanal bireysel basvuru yapildiginda verecegini sanmam. Sirketiniz var mi ? Telifleri kimin adina tr ye verecek , Ahmet ,Mehmet'in uzerine mi yoksa Sirket uzerine mi ? Arkadasiniz kimdir , necidir ? Gorevi , yetkisi, mevkisi nedir?

Burada bu soylediginizi yapacak kisiye vermeniz gereken YASAL belgeler olmak zorunda. Yasal bir belge olmadan oradaki dizilerin veya tv showlarinin telifini aldik demek cok havada kalan bir cumle. Yapimci ve yayinlandigi kanaldan izinlerin (Azerbaycan'da resmi yetkili bir yerden telifin verildigi ile ilgili yapimci, yayinci kaseleri, yetkilileri tarafindan imzali bir belge) alinmasi gerekmektedir.

Telif haklarinida hicbir yapimci, yayinci kanal bireysel basvuru yapildiginda verecegini sanmam. Sirketiniz var mi ? Telifleri kimin adina tr ye verecek , Ahmet ,Mehmet'in uzerine mi yoksa Sirket uzerine mi ? Arkadasiniz kimdir , necidir ? Gorevi , yetkisi, mevkisi nedir?

hocam yanlis acmisim konuyu pardon duzenledim..tabii ki,Ahmet ,Mehmet'in uzerine diyil arkadasim azerbeycanda MİLLİ TELEVİZİYA və RADİO ŞURASIN-da internet kanallari uzre uzman olarak calisiyor yani tum o,soylediyiniz isleri o,hall etdi benimde uzerime youtube isini hal etmek dusuyor..insallah anlata bilmisimdir :)

Telif hakkı benim bildiğim bölüm başı en az 1000€. O kadar paranız var youtube'la ne uğraşıyorsunuz.

Resmi izinlerin oldugu (yapimcidan ve yayinci tv den ) sozlesme yapmak gerek. Bunu saglayabilecekmisiniz?

hocam o,konuda benim cokda bir sey bildigimi soyleyemem..konudada belirtdim o,isleri arkadasim yapiyordu ama sunu soyleye bilirimki kendim dun bir kanal actim ve dizilerden birini yukledim kendi orijinal kanalima donub hemin kanala telif gonderdim kabul edildi

hocam o,konuda benim cokda bir sey bildigimi soyleyemem..konudada belirtdim o,isleri arkadasim yapiyordu ama sunu soyleye bilirimki kendim dun bir kanal actim ve dizilerden birini yukledim kendi orijinal kanalima donub hemin kanala telif gonderdim kabul edildi

Resmi bir belge ile sozlesme yapilir ise girilebilecek bir is . Yanlis anlamayin beni ben sadece bunu almak isteyecek cikar ise daha sonra sorun olmasin diye belge gerektigini soyledim. (telif attiginiz videonun linkini paylasirsaniz dahada guvenilir olur telif hakkina sahip oldugunuz hakkindaki iddaanizin)

Resmi bir belge ile sozlesme yapilir ise girilebilecek bir is . Yanlis anlamayin beni ben sadece bunu almak isteyecek cikar ise daha sonra sorun olmasin diye belge gerektigini soyledim. (telif attiginiz videonun linkini paylasirsaniz dahada guvenilir olur telif hakkina sahip oldugunuz hakkindaki iddaanizin)

anliyorum tabii bunu sormak sizin goreviniz :) linki ozelden ata bilirim

Bana atmaniza gerek yok . Genel paylasmak istememenize saygi duyariz. Almak isteyen olursa o kisilerle paylasin lutfen. Daha sonra sorun cikmamasi icin en azindan basamak olur.

Bol sanslar.

sizlerede hocam zaten bende artik tam bilgileri bilmeden yapmak istemiyorum isi o,yuzden simdilik konuyu kilitlerseniz sevinirim yada onemli digil

Bol sanslar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri