Telif Hakkı, Eşleşen, Ünlem artık yok oldu!

Selam Ben Bal Cocuk

Kayıtlı Üye
Merhabalar, dün akşam telif hakkı gelen, 3.taraf eşleşen ve ünlemli videolarımın para kazanma seçeneğini kapattım. Ayrıca dün akşam Quiz Networkden de sözleşmem gelmişti imzaladım ve sanırım tamamen partnerliğe bağlandım. Bu sabah yeni eklediğim videoma bakmak için video yöneticisine geldim ve ne göreyim :eek: Tüm videolarımda para kazanma seçeneği onaylanmış ne ünlem, ne telif hakkı , nede 3.taraf eşleşen yok. Ünlem vs.. olan videolarımda bile dolat işareti gelmiş şaşırdım. Önce ağladım sonra duygulandım ( şaka tabiki :D ) sonra tekrar video yükledim evet yine yeşil dolar işareti geldi.

Sizce bunun nedeni nedir? Şuan çok pis heyacan yaptım abiler :D

Partnerdeyken her attığın video dolar yanar bu partnerin özelliği zaten.

Ama eşleşenler kalkmaz, ünlem yiyen videoların dolar yanmaz. Yani öyle olması gerekiyor. Emin misin hepsi mi dolar yanmış?

Edit: Ünlemler dolar oluyormuş partnerde bilmiyordum. [MENTION=9020]Alex[/MENTION] sana çok pis sövüyorum kardeş :D

Son düzenleme:
Partnerdeyken her attığın video dolar yanar bu partnerin özelliği zaten.

Ama eşleşenler kalkmaz, ünlem yiyen videoların dolar yanmaz. Yani öyle olması gerekiyor. Emin misin hepsi mi dolar yanmış?

yok hocam ünlemli videolar dolar yanar zaten insanlar ünleme düşmüş kanallarını bu sayede devam ettiriyor

3. taraf da kalkıyor ama hepsi değil hocam partner şirketinin anlaşmalı olduğu kuruşların ark. buna denk gelmiş ve bu sayede eşleşen kalmış

İstemsiz güldüm dostum :-D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

yazık ya. yemin ediyorum yazık. insan hiç mi bi şey okumadan direkt dalar, hiç mi şey araştırmadan ortasından zıplar bi işe.

3. cü taraf eşleşen geldiği zaman zaten para kazanma seçeneği kapalı oluyor.

patnerde ünlem olan tüm videolar $ yanar,onda bi sıkıntı söz konusu değildir.patnerde gelen para şefkatli biraz adsenseye göre, önce paypal hesabına yatacak sonra tutacan,hesabına aktaracan oda 3-4 gün sürüyor....patner ve paypalın yapmış olduğu kesintileri unutmamak gerek patnerin avantajı bana göre ünlem birde kesintiler fazla oluyor ,adsenseye göre

ya arkadaşlar attığım her video ünleme düşüyo az önce yeni kanal açtım 1 dakikalık videoya bile ünlem düştü..bütün yolları denedim aama ünlemden kurtulamadım ne yapabilirm var mı önerisi olan

adsense gibisi yokya partner cok dengesiz keyiflerine göre atıyorlar filmlerde kırpma dizilerde çerçeve yaparak uzun süreli videolarını geçiriyorum

yazık ya. yemin ediyorum yazık. insan hiç mi bi şey okumadan direkt dalar, hiç mi şey araştırmadan ortasından zıplar bi işe.

Abi neden bu kadar önyargılı davranıyorsunuz anlamıyorum? Neden birilerine aşağılayacak yorumlar atıyorsunuz? O kadar çok mu eğlenceli? Boş yorum yapıcaksanız yapmayın yorumunuzu.

Abi neden bu kadar önyargılı davranıyorsunuz anlamıyorum? Neden birilerine aşağılayacak yorumlar atıyorsunuz? O kadar çok mu eğlenceli? Boş yorum yapıcaksanız yapmayın yorumunuzu.

kardeşim, partner firmasına başvurup partnerliğin özelliğini bilmeden konu açıp sözlüğü çöp haline getiren ben miyim? bi de bana ahkam kesiyorsun burda. önce bi zamanını ayır da şu forumda ne oluyor ne bitiyor bi oku. konular nedir, bi şey öğretmek için çabalayan insanların emekleri karşılık veriyor mu, okunmaya değer mi değmez mi bi bak. ondan sonra gel burda böyle konular aç. en temel youtube olayından birini anlatıp çok mutluyum ağlıcaktım nerdeyse ( şaka tabi ) yazıyosun. sen burada partnerlik hakkında bilgi almak istesen kimse çıkıp bi şey söylemez ve bilgiyi de verir ama partnere başvurduktan sonra çıkıp videolarımın doları yeşil oldu dersen bikaç kelamı hakediyorsun hiç kusura bakma. çöplük değil bu forum.

partnere geçsemmi aceba tavsiye edermisiniz.

Son düzenleme:
Bir an icin eslesene cözüm paylasildi sandim. Baslik o sekilde anlasiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri