Telif hakkı içermemesine rağmen videomun kaldırılması ?

• Kullanıcı ukinq7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ukinq7

Kayıtlı Üye
Merhabalar abilerim kardeşlerim ben bu sitede Youtube'dan para kazanılacağını öğrenmiştim ve ilk ödememi aldığım zaman burda paylaşmıştım Aralık 2013 tü o zaman.Şimdi yeniden video uploadlamaya başladım 135 lira param var youtube da sizler sayesinde.Çok uzatmadan problemimi söyleyeyim dün bir futbolcunun videosunu yaptım 3-4 saat editledim sadece 6 dakikalık bir video için neyse videomu youtube'a yükledim ve FIFA telif hakkı içeriyor yazdı 2:45 de dakika belirlemiş 2. dakikanın 45. saniyesine baktığımda FIFA ile ilgili hiç birşey yoktu videoyu baştan sona inceledim ve yine FIFA ile ilgili bişey bulamadım sonra karşı bildirim gönderdim şimdi video kaldırlıdı diyor ne yapmalıyım ? :o

Merhabalar abilerim kardeşlerim ben bu sitede Youtube'dan para kazanılacağını öğrenmiştim ve ilk ödememi aldığım zaman burda paylaşmıştım Aralık 2013 tü o zaman.Şimdi yeniden video uploadlamaya başladım 135 lira param var youtube da sizler sayesinde.Çok uzatmadan problemimi söyleyeyim dün bir futbolcunun videosunu yaptım 3-4 saat editledim sadece 6 dakikalık bir video için neyse videomu youtube'a yükledim ve FIFA telif hakkı içeriyor yazdı 2:45 de dakika belirlemiş 2. dakikanın 45. saniyesine baktığımda FIFA ile ilgili hiç birşey yoktu videoyu baştan sona inceledim ve yine FIFA ile ilgili bişey bulamadım sonra karşı bildirim gönderdim şimdi video kaldırlıdı diyor ne yapmalıyım ? :o

futbolcunnu videosunu edit yapıp yükledin de o videoyu çeken x kim fifa değilmi yani içeriğin sahibi fifa, öyle lap lap edit yapıp yükleyemezsin öylede itiraz etme bilip bilmediğin şeylere 2 gün sonra kapına mahkeme kağıdı gelir görürsün para kazanmayı.

fifa dediğin herhalde dünya kupasında bir futbolcuyu editledin.

Dünya kupasında genelde dünya engeli falan gelir.

futbolcunnu videosunu edit yapıp yükledin de o videoyu çeken x kim fifa değilmi yani içeriğin sahibi fifa, öyle lap lap edit yapıp yükleyemezsin öylede itiraz etme bilip bilmediğin şeylere 2 gün sonra kapına mahkeme kağıdı gelir görürsün para kazanmayı.

Kardeş doğru düzgün cevap vermeyeceksen cevap yazma

fifa dediğin herhalde dünya kupasında bir futbolcuyu editledin.

Dünya kupasında genelde dünya engeli falan gelir.

Aynen hocam saolun aynen öyle dünya geneli olduğundan milli maç videosunu çıkarayım hemen teşekkürler :)

Kardeş doğru düzgün cevap vermeyeceksen cevap yazma

Arkadaş size çok düzgün bir şekilde cevap vermiş neyini beğenmediğiniz? Daha yeni başlamışsın maç videosu atmışsın ve fifaya geri bildirim yolluyorsun tebrik ederim.

öğrenecek..

bir kaç kanal
bir kaç adsense kaybedince

öğrenecek...

geri bildirime ''ben bu videoyu oluşturabilmek için iki saat editledim video benim '' yazmadın umarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri