telif hakkı yediğim zaman adsensede kapanırmı

r@m@z@n

Yasaklanmış
bitane film atacam film youtubede hiç yok daha sinemaya bile yeni düştü youtubeye atmayı düşünüyorum telif hakından dolayu video silinirse adsensemde zarar görürmü

ne kadar kanalin varsa gider ama adsense zarar görmez diye biliyorum anca kendi reklamlarina tiklarsan adsense gider

2008 den beri kullandığım kanal ve adsense gitmesin diğer kanallar çokta önemli değil

youtubeye öyle bi video atmam lazımki 12 ay askerliğim boyunca hiç babamdan para istemeden bana yetmesi lazım o paranın

youtube'da o videonun hic olmadigina emin isen bi dene istersen...

daha hiç yok aynı başlık altında bi kaçtane var ama hepsi kandırmaca adam başlıya o filmin adını yazmış videoya sağ salimi atmış :)

yani videonun başlığındaki filmle videodaki film aynı değil

daha hiç yok aynı başlık altında bi kaçtane var ama hepsi kandırmaca adam başlıya o filmin adını yazmış videoya sağ salimi atmış :)

yani videonun başlığındaki filmle videodaki film aynı değil

Yükleyeceğin video telif hakkıdır kesin. Film olup telif olmayan görmedim ben hele ki bu yuklıyecegın ivedik 4 ise :rolleyes:

Hayır zararı olmaz ama, diğer kanallarına zararı olabilir. Spam'a girersin yani.

kanal kapanabilir böyle yüksek bütçeli filmlerde ancak ben 4 kanalımada 2 tane telif yedim sorun olmadı tutup godzillayı youtube atarsanız direk hesabı silerler bende öyle olmuştu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri