Telif Hakkı ?

sabantap

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba telif hakkında bilginiz nedir
1 arkadaş benim video almış kullanıyor kanalda tamamı ile izlenim 20 o sorun değil benim öğrenmek isdedigim konu su diyelim ki bu kanal izlenim alan video dan gelir elde ederse ona mı gelir yoksa direk bana mı gelir ayrıca o video orda dursun ben para kazanabilir miyim o kanaldaki videodan umarım anlatabilmiştir

vyzzJD.png
[/url]

Reis senin videoların tutacağını hiç düşünmüyorum o yüzden düşünme fazla böyle şeyleri, forum sana seferber oldu bilgi veiryor sürekli, sen kimseye kulak astığın yok cevap alıp girmiyorsun bile konuya :d

Daha önce de 7 aboneli kanal için açmıştın konu :
https://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/139303-telif-hakki-nasil-oluyor.html

Senin dediğin olay CONTENT ID almakla olur,videonu lisanslatırsın bir başkası yüklerse;
Dünya genelinde engellenmesini
Bazı ülkelerde engellenmesini
Herkese açık paylaşabilmesini
ama TELİF HAKKI mevcut olmasını ve videonun kaldırılmasını sağlayabilirsin.

Lakin senin gösterdiğin YT STUDIO TELİF HAKKI sekmesinden sadece senin videolarını kullananları görebilir ve o VİDEONUN KALDIRILMASINI isteyebilirsin.

Not olarak CONTENT ID almak için bir şirket dahilinde kanalı yönetmen gerekiyor diye biliyorum veya partnerlere girmen gerekir. Öyle herkese content id vermiyorlar.

Reis senin videoların tutacağını hiç düşünmüyorum o yüzden düşünme fazla böyle şeyleri, forum sana seferber oldu bilgi veiryor sürekli, sen kimseye kulak astığın yok cevap alıp girmiyorsun bile konuya :d

Daha önce de 7 aboneli kanal için açmıştın konu :
https://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/139303-telif-hakki-nasil-oluyor.html

Senin dediğin olay CONTENT ID almakla olur,videonu lisanslatırsın bir başkası yüklerse;
Dünya genelinde engellenmesini
Bazı ülkelerde engellenmesini
Herkese açık paylaşabilmesini
ama TELİF HAKKI mevcut olmasını ve videonun kaldırılmasını sağlayabilirsin.

Lakin senin gösterdiğin YT STUDIO TELİF HAKKI sekmesinden sadece senin videolarını kullananları görebilir ve o VİDEONUN KALDIRILMASINI isteyebilirsin.

Not olarak CONTENT ID almak için bir şirket dahilinde kanalı yönetmen gerekiyor diye biliyorum veya partnerlere girmen gerekir. Öyle herkese content id vermiyorlar.

Kulak astıgın yok diyorsun ya burda bana yardım edenleri dinliyorum misal baslık ceviri alt yazı son video hatta kendim alt yazı ekledim ha tutar tutmaz bilemeyiz ama günlük 1.2 tl arası para kazanıyorum hiç kazanamayan var :)

Geçenlerde bir arkadaşımın kedisinin videosunu başkası spam yapmıştı. Galiba 1-2 milyon arası izlendi. O videodan 70bin tl kazandığı için kediler bunalıma girmiş ve artık miyavlamıyorlarmış :D Mesela yani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri