telif ihtarı maili ile uyanmak :(

• Kullanıcı buhar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

buhar41

Kayıtlı Üye
az önce telefonuma gelen uyarı maili ile gözlerimi açtım, girdim baktım kanala 2 ay önce yüklediğim videoya telif gelmiş.neyse bu önemli değil de maili bi kontrol edeyim dedim 18 tane uyarı maili var 48 saat içinde kaldırın videoyu diye 7 farklı yerden gelmiş farklı videolara.

hiç beklemediğim yabancı dilde paylaştığım haber kanalı şaşırttı beni nazar değdi galiba :confused:

allahtan farkettim ki 1 aydır hesaba hiç girmemiştim hepsinin bugüne denk gelmesi iyi olmuş. dikkatli olun arkadaşlar bende uyku muyku kalmadı kanalları bi kontrol edin ;)

hiçbirimizin istemediği bi durum :( geçmiş olsun hocam

oscar videoları mı : ) geçmiş olsun.

Thunderbird yardımıma yetişiyor sağolsun :)
videoyap sağolsun ya o uyandırdı gecenin bi yarısı :D
oscar videoları mı : ) geçmiş olsun.
yok oscar videoları ünleme düştü hep ;)
Bana da olmadı değil sabah sabah ama genelde sahte telif. :(
valla dünyanın en çok bilinen basın şirketi telif atmış : LINE PRESS. az önce baktım da onların zaten başka videosu yok kanalda eski bi videoya atmış telifi. bunun yanında farklı yerlerden gelen uyarılar cabası yani :)

allahtan hepsi bi anda geldi de kanalı kurtardım. bulunduğu adresde en fazla para bırakan haber kanalıydı. artık kazançlar hakkında falan fazla konuşmayacam forumda ;)

bana bir gün telif gelmezse uykum kaçıyor :)
geçmiş olsun

15günde bir para kazanmaların kapatılmasıyla uğraşmaktan yeni kanal kurmaya fırsat olmuyor.

bana bir gün telif gelmezse uykum kaçıyor :)
geçmiş olsun
sesli güldüm :D ben çok dikkat ediyorum ya artık, ilk telifleri gördükten sonra tırsmıştım da şimdi rahatım senin gibi :)

15günde bir para kazanmaların kapatılmasıyla uğraşmaktan yeni kanal kurmaya fırsat olmuyor.
kaç kanal var ki hocam forumda bazıları hergün 10 tane yeni kanal açıyormuş ortalama. ben partner kanallar açıcam onun haricinde sabit devam etmeye çalışıyorum. ilk paraları alırsam yeni internet, vds ve laptop almayı düşünüyorum bakalım.ilk paralar gelirse inşallah ;)

Konuya tekrar bakalım derken iPhone yere düştü arka kapak kırıldı :(
geçmiş olsun ama arka kapaktan bişey olmaz yenisini alırsın geçer ;) ben ön tarafı kırmıştım telefonun yarısı para ödemiştim zamanında :)

Bende var bi sıkıntı anlaşılan. Ne güzel herşeyi hallettim uyuyacağım derken mail geldi yine. O değil zaten sayılı kanal var az biraz kazandıran onlar da teliften gidiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri