Telif İhtarında ki Değişiklik ?

• Kullanıcı rodman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rodman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam,
hesabımda 1 telif vardı bugun girdiğim de 2. telif ihtarının geldiğini gördüm. Videoların bulunduğu video video yöneticisine girmeye kalktığımda ise girmiyor. /features sayfasında kalıyor. Daha sonra maillerime baktığım da ise aşağıda yazılanı gördüm.

Bu, altı ay içinde aldığınız ve hesabınıza yapılmış uyarı amaçlı ikinci Topluluk Kuralları ihtarıdır. Bu nedenle, bu hesaba erişim hakkı devre dışı bırakılmıştır ve bu iletiyi almanızın üzerinden iki hafta geçinceye kadar etkinleştirilmeyecektir. Lütfen YouTube Topluluk Kuralları'nı inceleyin ve hesaplarınızın feshedilmesine yol açabilecek başka ihlallerden kaçının.

Burada takıldığım nokta şu bu iletiyi aldıktan 2 hafta sonra hesabınıza erişebileceksiniz diyor. Bu dahan önceden varmıydı yoksa yenimi ? ben ilk defa karşılaştım. Kanalıma oturum kapalıyken anca girebiliyorum kanal açık fakat giriş yaptığımda kanalıma ulaştırmıyor.

Vardı diye hatırlıyorum bende bugüne kadar hiç olmadı ama, bu forumda bazı kişilere oldu bu.

Bazı ozelliklerden seni men etmiş .. bu benım başıma daha once bir kaç kez geldi spamcı olduğum icin aldırmayıp araştırmadımda

bu arada bu yeni degil 2 seneden fazladir var

Bazı özelliklerden men ettiğini biliyorum. Fakat videolarıma, analyticse, topluluk sekmesine felan gitmeme izin vermiyor. Daha önce teliften çok kapandı kanalım. 2.telif geldiğide oldu fakat ilk defa panelim içerisinde beni kısıtladığını gördüm. Daha önceden özellik olarak küçük resim eklemeyi felan kapatırdı.

1 sene önce bu şekilde yapıyordu ama yeni sistemde devreye alındı topluluk ihtarında yapıyor bunu oyüzden o kanalı tutma derim küllen zarar verir sana .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri