Telif Nasıl Geliyor!

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Telif sahibi telif atacağı videoları nasıl buluyor acaba?

Şimdi silmeye kıyamadığım bir kanalıma telif geldi. İlk defa çalıştığım için de ne sürede telif geldiğini falan da görmek istiyorum.
Şimdi benim sorun şu: Ben şimdi video isimlerini değiştirsem telif sahibi yine de bulabilir mi beni?
Tecrübesi olan var mı acaba?

qjP43B.jpg

content id sistemi var, ne kadar isim, resim ve gorseli degisirsen degis, yinede seni goruyorlar, video genel, liste disi, ozel hic farketmez, yani kacis yok hocam

Ciddi ve önemli bir konu açtım. Bence git başka yerde oyna...

Onca zamandır üyesin, lakin halen ''content id'' hakkında bilgin yoksa sen git başka yerde oyna dostum. :D

bulabilir hocam videonun benzeri yüklendiği şeklinde uyarı alıyor ve bakıp karar verip telif atabiliyor.

Şimdi silmeye kıyamadığım bir kanalıma telif geldi. İlk defa çalıştığım için de ne sürede telif geldiğini falan da görmek istiyorum.
Şimdi benim sorun şu: Ben şimdi video isimlerini değiştirsem telif sahibi yine de bulabilir mi beni?

daha birkaç saat önce video yüklüyordum , video yüklerken tam yüklenmedi yarısı yüklendi video yöneticisine girdim telif gelmiş sen düşün

tek telif geldiyse kanal iyi kazandırıyorsa bırak gitsin gideceği kadar

ikili tarama ilk video taraması senin videoları yt yüklemenin yasak olduğu gösteren bir ve bunun yasak olduğunu algılaman için yapılan tarama

ikinici tarama yt tarafında firmaların videolardan almış olduklar contend id zaman damgası izleri ile firmaların paneline düşmesin sağlayan kısım zaman damgalarının bulunduğu yerleri kesersen videodan daha geç engel geldiğini göreceksin peki bu zaman damgalarını nasıl bulacağım diye soracak olursan

iki yöntem mevcut birinci yöntem videoları renderladıktan sonra cc yap eger video cc olmuyor ise müzik ve jenerek bulunan butun kısımları kes videodan daha sonra videoyu yayınla bir süre sonra videonda dünya engeli gelince göreceksin ki firmanın manuel olarak göndermiş oldugu bir engel orada süre belirmiş olması gerekiyor 03:44 ile 05:44 arasında aynı video al ve bu süreleri videodan çıkar tekrar yükle bü şekilde videonda sürekli eksiltmeler yaparak uzun süre dayanacak bir video elde edebilirsin zaman ve emek gerektiren bir yatırım

telif atan kişinin çalışma saatini ve telif attığın günü öğrenirsen kanalı komple silip tekrar yüklemek daha basit

Telif demişken, Şeref yoksunu birisi çok izlenen videolarimdan birine sahte telif göndermiş. Ne diyeyim Allahindan bulsun. İki kuruş kazandirmiyorlar insana. Kendisinin kanalını da gördüm. Adamın kanala baktığında , kanal ismi, logo ile zannedersin ki içeriğin sahibi. Tabi yersen. Arkadaş videoları render yapıp atmiş. Sahibiyim diye de boy gösterip bir de telif atıyor. Gece gece insanı çileden çıkarıyorlar.

Telif demişken, Şeref yoksunu birisi çok izlenen videolarimdan birine sahte telif göndermiş. Ne diyeyim Allahindan bulsun. İki kuruş kazandirmiyorlar insana. Kendisinin kanalını da gördüm. Adamın kanala baktığında , kanal ismi, logo ile zannedersin ki içeriğin sahibi. Tabi yersen. Arkadaş videoları render yapıp atmiş. Sahibiyim diye de boy gösterip bir de telif atıyor. Gece gece insanı çileden çıkarıyorlar.
Herşeyi fixliyen Youtube Buna neden çözüm bulamıyor acaba. Neden Kanallar ödemee 1 hafta kalan o aralıkda bazen kesinleşmeye saatler kalan o aralıkda kapatılıyor. Youtubenin işinede geliyor

Gelen telifin gerçek olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır? [MENTION=36529]Gmail[/MENTION] ile telif atmış birisi.Gerçek olma ihtimali var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri