Telif sorununu geçen varmı

• Kullanıcı Slow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Slow

Kayıtlı Üye
Son 1 ayda film işini tamamen bitirdiler ama aklıma takılan bazı sorular var
Bazı kişiler film çalışabiliyor youtube de görüyoruz ama bende kanallar yüklendikten hemen sonra telifler geliyor hemde hepsine
Sorum şu aranızda varsa eğer yt to yt çalışmadan filmleri indirip render atsam telif gelmeden 1 hafta dayabilirmiyim????
Son olarak md5 diye bir değer varmış bunu değiştirmenin yararı varmı deneyipte yararını gören varmı???

film işi bitti artık uğraşmaya değmez

Geçmek çok zor.Eski tarihli ve çok popüler olmayanları deneyin.1/2 hafta gizlide kalsın.Sonra yayınlayın.

Film kanalı alan partner ben bulamadım Partner almadıktan sonra eşleşen gecmekle urasmak zaman kaybı Şu şartlarda benım için film kategorısı bıtmıstır

aslında geçiliyor ama ne partner ne adsense ödemiyor

kanalın birinde 27 video var sebebi nedir bilmiyorum ama daha düm yüklenmiş videolar reklam dönüyor

Son düzenleme:
md5 ne alaka onu çözemedim ben

Hocam böyle bir konu görmüştüm Md5 ne işe yarar bilmiyorum
Ama deneyen bir kaç kişi işe yaramadığını söyledi zaten

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

aslında geçiliyor ama ne partner ne adsense ödemiyor

Hocam ödememe gibi bir durum olamaz
Eskisinden biraz daha az film var ama var
Yani millet film çalışmaya devam ediyor
Ama biz geçemedik bir türlü telifi

yt to yt film dizi vs. de uzun videolarda çok video yüklemelerde kesinlikle topluluk geliyor.

ya 1 gün sonra ya 1 saat sonra. 6-7 gündür bu şekilde. Şuan yt to yt çok uzun video atan yok.

nasıl bi telifmiş bu baştan geçmeye çalışıyorsun ?
benim bildiğim telif sonradan gelir ve kaçınılmazdır.
Eğer eşleşen,dünya geneli engeli gibi durumlardan bahsediyorsan forumda istemediğin kadar yöntem var bunun için.Sadece deneme yanılma yapacaksın.
görüntü ve seste oynamalar vb. vb.

telif geçilmez :) videoyu yükleyemeden bile telif yemişliğim var nerden yakalıyorsalar

yt to yt film dizi vs. de uzun videolarda çok video yüklemelerde kesinlikle topluluk geliyor.

ya 1 gün sonra ya 1 saat sonra. 6-7 gündür bu şekilde. Şuan yt to yt çok uzun video atan yok.

Aynen durmadan flaglıyorlar. Otomatik yotubemi fLAGLIYOR anlamadım gitti. Kıyıda köşede bir çizgifilm buluyorum pat topluluk :(
Otomatiğe bağladılar toplulukları. Artık spam çok çok zorlaştı.

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:29 ----------

Son 1 ayda film işini tamamen bitirdiler ama aklıma takılan bazı sorular var
Bazı kişiler film çalışabiliyor youtube de görüyoruz ama bende kanallar yüklendikten hemen sonra telifler geliyor hemde hepsine
Sorum şu aranızda varsa eğer yt to yt çalışmadan filmleri indirip render atsam telif gelmeden 1 hafta dayabilirmiyim????
Son olarak md5 diye bir değer varmış bunu değiştirmenin yararı varmı deneyipte yararını gören varmı???

telif değilde dünya engeli geçmek bi şey değil. kategorisine göre geçersin. Kategori zorsa ne yapsan geçemezsin.
Yanlız acayip bir topluluk ihtarları geliyor. Artık eşleşeni geçsenn de topluluğa takılıyorsun.

nasıl bi telifmiş bu baştan geçmeye çalışıyorsun ?
benim bildiğim telif sonradan gelir ve kaçınılmazdır.
Eğer eşleşen,dünya geneli engeli gibi durumlardan bahsediyorsan forumda istemediğin kadar yöntem var bunun için.Sadece deneme yanılma yapacaksın.
görüntü ve seste oynamalar vb. vb.

Benim bildiğim kadarıyla dünya engeli eskide kalldı hocam dünya engeli basit geçiyorum
Ama reddedildi uyarısı alıyorum buda telife sebep oluyor geçmeside imkansız bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri