Aklımda kategori olmadığından dolayı bende yabancı fail videolar kanalım vardı bende onu ilerletmeyi düşünüyorum. Failarmy diye bir kanal var daha önce videoları oradan çekip atıyordum kanalıma telif vs bi sournla karşılaşmamıştım.
Şimdi tekrar Failarmy kanalını ziyaret ettim adamın birleştirip attığı videoların açıklama kısmında orjinal linklerini belirtmiş bende orjinal linklere girdiğim zaman o videonun açıklamasında:
Jukin Media Verified (Original)
* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom
Kategori
Ev Hayvanları ve Hayvanlar
Lisans
Standart YouTube Lisansı
Öneren: Jukin Media
Best Videos Compilation Week 1 August 2016 || JukinVideo
böyle bir ibare var bu nedemek oluyor şimdi sizce? videoları kullansam telifmi yerim aklımda yabancı hazır içerik olarak başka kategori olmadığından böyle bir işe girişiyorum varsa kategori önerisi olan başlık altındada önerirse sevinirim
Örnek Failarmy videos:
https://www.youtube.com/watch?v=BCZVL3otrss
videonun açıklamalar kısmındaki orjinal linklere girin bi kaç tanesine o yukarıda ibareyi göreceksiniz.
Sizce sıkıntı yaparmı bana ve ben şuan işteyim müsait olamıyorum kaç gündür gecem gündüzüm bir eğer boşta kanalları olan birisi videoları denerse çok memnun olurum.
Şimdi tekrar Failarmy kanalını ziyaret ettim adamın birleştirip attığı videoların açıklama kısmında orjinal linklerini belirtmiş bende orjinal linklere girdiğim zaman o videonun açıklamasında:
Jukin Media Verified (Original)
* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom
Kategori
Ev Hayvanları ve Hayvanlar
Lisans
Standart YouTube Lisansı
Öneren: Jukin Media
Best Videos Compilation Week 1 August 2016 || JukinVideo
böyle bir ibare var bu nedemek oluyor şimdi sizce? videoları kullansam telifmi yerim aklımda yabancı hazır içerik olarak başka kategori olmadığından böyle bir işe girişiyorum varsa kategori önerisi olan başlık altındada önerirse sevinirim
Örnek Failarmy videos:
https://www.youtube.com/watch?v=BCZVL3otrss
videonun açıklamalar kısmındaki orjinal linklere girin bi kaç tanesine o yukarıda ibareyi göreceksiniz.
Sizce sıkıntı yaparmı bana ve ben şuan işteyim müsait olamıyorum kaç gündür gecem gündüzüm bir eğer boşta kanalları olan birisi videoları denerse çok memnun olurum.