Telif Yedim Ama Girilmiyor

• Kullanıcı azi_0156
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azi_0156

Kayıtlı Üye
Maile telif ile ilgili mail geldi.ben de hesaba gireyim dedim.
https://www.youtube.com/features bu linke yönlediriyor.Bu linkte de 500 Internal Server Error böyle çıkıyor.
https://www.youtube.com/ bu linke girdiğimde de Kırmızı renkli

Kanalınızdaki videolar için bir telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma isteği aldık. Hesabınıza yeniden erişebilmek için Telif Hakkı Okulu'nu tamamlamanız gerekiyor. Devam edin
Çıkıyor.

Sorun nedir sizce ?

Edit : 2 gündür sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
2 gündür sorun devam ediyor.Bir çözüm yok mu? Youtubeye nerden atabilirim.

Çerezleri sil, tarayıcı değiş birde öyle dene.
Normalde telif okuluna devam et deyince sorular kısmı gelmesi lazım.
Şuanda sende bug var görünüyor, farklı tarayıcıdan dene.
Direkt linke tıklayıp girmeye çalışma, YT'nin yönergelerini takip et.

Çerezleri sil, tarayıcı değiş birde öyle dene.
Normalde telif okuluna devam et deyince sorular kısmı gelmesi lazım.
Şuanda sende bug var görünüyor, farklı tarayıcıdan dene.
Direkt linke tıklayıp girmeye çalışma, YT'nin yönergelerini takip et.

hocam mozillada zaten hep çerez temiz oluyor :D dediğiniz gibi önergeleri takip edeceğim ama tıkladığım her link hata veriyor.Telif okulu sorularının olduğu linkten tüm sorularıda doğru yaptım.ona rağmen yine olmadı :D

Maile telif ile ilgili mail geldi.ben de hesaba gireyim dedim.
https://www.youtube.com/features bu linke yönlediriyor.Bu linkte de 500 Internal Server Error böyle çıkıyor.
https://www.youtube.com/ bu linke girdiğimde de Kırmızı renkli

Kanalınızdaki videolar için bir telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma isteği aldık. Hesabınıza yeniden erişebilmek için Telif Hakkı Okulu'nu tamamlamanız gerekiyor. Devam edin
Çıkıyor.

Sorun nedir sizce ?

Edit : 2 gündür sorun devam ediyor.

Hocam aynı sorun benim bir kanalım da vardı. siz gibi 2 gündür giremiyordum kanala ve bugün kanalı youtube kapattı malesef ve o kanal yuzunden 5 kanalım daha gıttı.

Dikkatli olun bu gibi durumlarda kanal kapanabilir, adsense'den falan çıkartın bence düzelene kadar.

arkadaşlar bu sorun bende de var? 2 tane topluluk geldi kanala ve girilmiyor oraya ama işlemedi galiba işlese hiç giremezdim.

Dediğim gibi benim başıma geldi ve kanal kapandı ve kanalım quize bağlıydı o kanalla beraber quizde ki diğer 5 kanal daha kapandı.

telif okuluna gidip ders calısman gerekiyor :) server vs ekranı geliyorsa biraz bekle sonra gir

topluluk falan yemişmiydi kanal niye kapandı?

Konuyu açan arkadaşımızın anlattıgı gıbı telif gelmişti kanala ama kanala gırdıgımde telıf okuluna tıklıyorsun soru cevaplıyorsun ya ona tıkladıgımda sureklı 500 in.. server dıe hata verıordu fazla surmedı 2 gun sonra kapandı

Konuyu açan arkadaşımızın anlattıgı gıbı telif gelmişti kanala ama kanala gırdıgımde telıf okuluna tıklıyorsun soru cevaplıyorsun ya ona tıkladıgımda sureklı 500 in.. server dıe hata verıordu fazla surmedı 2 gun sonra kapandı

kanalda bir şeyler yapabiliyormuydun? bende hiç sorun yok gibi şuan 2 tane topluluk geldi ama devam ediliyor inşallah bir şey olmaz ya o kadar uğraştım özgün kanal bide :mad:

Yoğunluk falan değil bu bildiğiniz bir kalıcı durum. O kanal düzelmez artık hocam at çöpe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri