Telif Yemeyen Ve Para Kazandıran Video Sitesi?

kylian

Kayıtlı Üye
Başlıkta da sorduğum gibi canlı yayında ve videolar da para kazandıracak bir video sitesi tavsiyesi istiyorum.

Başlıkta da sorduğum gibi canlı yayında ve videolar da para kazandıracak bir video sitesi tavsiyesi istiyorum.

bu soruya nasıl bır cevap beklıosun bılmıyorum hocam..
youtube da telıf var.
daılymotıonda kazananlar var telıf pekyok sanırım am abılgı sahıbı degılım.
asıl soruya gelınce ole bıyer varsa zaten bızde oraya coktan gıderız
bıldıgım yok bılen varsa yazsın

bu soruya nasıl bır cevap beklıosun bılmıyorum hocam..
youtube da telıf var.
daılymotıonda kazananlar var telıf pekyok sanırım am abılgı sahıbı degılım.
asıl soruya gelınce ole bıyer varsa zaten bızde oraya coktan gıderız
bıldıgım yok bılen varsa yazsın

Demek istediğim mesela openload'a film dizi yüklüyorlar bu tarz sitelerden hangisini tavsiye edersiniz

telif yok diye bişey yok,telif hepsinde var.openloadda var,ytdede var,dmdede var,digerlerindede var.kendi sunucularına yüklesen yine var...uyarı geldiginde yükledigin yer videoyu silmezse çok başı agrır çünkü.kimse onu göze almaz haklı olarakda.

telif yok diye bişey yok,telif hepsinde var.openloadda var,ytdede var,dmdede var,digerlerindede var.kendi sunucularına yüklesen yine var...uyarı geldiginde yükledigin yer videoyu silmezse çok başı agrır çünkü.kimse onu göze almaz haklı olarakda.

Peki bu sitelerden (Openload Tarzı) hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
hala parası iyi mi bilmiyorum ama vidoza mıydı ne öyle bi site var,bi süredir o bayagı seviliyordu.ben kolay seven birisi degilim,openload cıyım bu yüzden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri