Telif

umudumuz800

Kayıtlı Üye
Adesensye bağlı kanalıma 1 telif geldi.Ödeme alma şansım var mı? Tecrübe eden varsa cevaplasın lütfen

Olabilir de, olmayabilir de. Kesin bir şey denmiyor.

%100 alırsın sıkıntı yok rahat ol ama kanalı sil kökten :)

telif gelmiş ise kanalınızı silin .... ödeme konusunda kesin birşey diyemem alabilirsinde alamayabilirsinde :D Şaka hocam alırsınız .

Benimde uyelik 2014 :D ama adsense calismayali 1 yili gecti kanali silmezssek odeme alabilirmiyiz?

telif gelmiş ise kanalınızı silin .... ödeme konusunda kesin birşey diyemem alabilirsinde alamayabilirsinde :D Şaka hocam alırsınız .
hocam benimde kanalıma aynı firmadan 2 videoma telif geldi. fakat 1 tane olarak gözüküyor telif.

kanalın para kazanması açık. paranın kesinleşmesi tarihine kadar bekletmeliyim. yani ayın 10 nuna kadar. yoksa şimdiden mi silmeliyim.

Screenshot by Lightshot

hocam benimde kanalıma aynı firmadan 2 videoma telif geldi. fakat 1 tane olarak gözüküyor telif.

kanalın para kazanması açık. paranın kesinleşmesi tarihine kadar bekletmeliyim. yani ayın 10 nuna kadar. yoksa şimdiden mi silmeliyim.

Screenshot by Lightshot
Tek ihtar sayilmis beraber atmistit telifi ondan tek sayilmistir.bana kalirsa sil bugune kadar telif gelipte para kazanimi gitmeyen tek kanalim oldu oda partnerdeydi digerleri 3 gun sonra gitti yani silsen daha iyi olur.

Tek ihtar sayilmis beraber atmistit telifi ondan tek sayilmistir.bana kalirsa sil bugune kadar telif gelipte para kazanimi gitmeyen tek kanalim oldu oda partnerdeydi digerleri 3 gun sonra gitti yani silsen daha iyi olur.

içerideki paranın kesinleşmesini beklemeden mi sileyim?

[MENTION=28141]kill19[/MENTION]

hocam kimisi 10 nu kadar beklet kesinleşsin diyor.

kimisi de sil diyor. yeni çalışmaya başladığım için adsenseyle bu yüzden soruyorum.

@kill19

hocam kimisi 10 nu kadar beklet kesinleşsin diyor.

kimisi de sil diyor. yeni çalışmaya başladığım için adsenseyle bu yüzden soruyorum.

hocam zaten sen maili silersen içindeki maddi kazançı sana ödeyeceğiz diyor yani 3 günüde almak istiyorsan zaten kesinleşirse alacaksın . ayrıca 10 nuna kadar kanalın para kazanımı acık kalırsa neden sileceksinki 3 ay sonra ihtarda kalkar devam eder gidersin... 3 gün içinde kanalının para kazanımı gidecem büyük ihtimaller bugune kadar adsenseye bağlı olupta telif gelip para kazanımı gitmeyen hiç kanalım olmadı .... olan varmıdır ama ben bilmiyorum.
paralar 10nunda kesinleşmiyor hocam 10 - 15 arası kesinleşir genelde kesinleşmelerde 12 sinde olur .

hocam zaten sen maili silersen içindeki maddi kazançı sana ödeyeceğiz diyor yani 3 günüde almak istiyorsan zaten kesinleşirse alacaksın . ayrıca 10 nuna kadar kanalın para kazanımı acık kalırsa neden sileceksinki 3 ay sonra ihtarda kalkar devam eder gidersin... 3 gün içinde ekanalının para kazanımı gidecem büyük ihtimaller bugune kadar adsenseye bağlı olupta telif gelip para kazanımı gitmeyen hiç kanalım olmadı .... olan varmıdır ama ben bilmiyorum.
paralar 10nunda kesinleşmiyor hocam 10 - 15 arası kesinleşir genelde kesinleşmelerde 12 sinde olur .

Hocam yoruyorum seni ama.

Benim için 3 gün yani ekim ayındaki kazanç önemli değil.
Ekimi dahil etmese de olur bana göre.
Eylüldeki miktarı alabileyim kesinleşsin yeter.

Kanalın para kazanması açık olduğu için mantıklı olan neyse onu yapmak istiyorum. Eylül ayındaki parayı alabilmek için.

Yada şöyle sorayım. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Bu arada telif ayın 24 dünde gelmiş. 24 Eylül

Kanalın para kazanması açık olduğu için mantıklı olan neyse onu yapmak istiyorum. Eylül ayındaki parayı alabilmek için.

hocam zaten ekim ayı gelecek ay kesinleşcek onu bu ay unut zaten yani senin eylül ayı 12sinde kesinleşcek ... ben olsam şimdiye coktan silmiştin dün sadece 4 kanal sildim birinin abonesi 2000 küsürdü izlenim 1m kadardır gözünün yaşına bakmam hocam spam yapıyorsun özgün çalışıpta abone izlenim kasmıyorsun ordan gelecek paraya bakıyorsun .... kısaca ben şimdiye coktan silmiş hatta telif gelmeyenlerle yeni kanal açmıştım bile :D

---------- Spam Engelliyici 11:10 ---------- Önceki Mesaj 11:07 ----------

24 eylülde gelmiş para kazanım gitmemişmi ? ozaman neden sileceksin hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri