Telifçiler yüzünden para kazanamamak

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

fanitter

Yasaklanmış
2015 girmemizle beraber en büyük sorun haline geldi adam gelip sahte telif atıyor bizde gidip gerçek sahibine mevzuyu anlatıyoruz adamlarda düşünüp biz niye kazanmıyoruz bu paraları o zaman diye gelip youtube kanal açıp doğrulayıp eşleşen vermeye başlıyor bela okucam şimdi olmicak.

Daha düne kadar elle tutulur 3 4 doğrulanmış tv kanalı varken nerde bugün ertem şener bile gidip kendine kanal açmış bu konuya acil bir çözüm bulunmalı yada telif atan birini gidip kanalın yada film sahibine artık mesaj atmayı bırakın kendinizi kurtarırken bir kategori çöp olup gidiyor cidden yeter.

iki kanalim flagdan kapandi benimde,cok artti bu olaylar

dostum sartlar zorlasıcak malesef gun gectıkce ve herseyın sonu oldugu gıbı bıtecek malesef,cesme akıyoken bıdonları doldurun bence,kızmayın bana ama gercek

kardeş mevzu burda telif atıp kapanması değil telif atan adamı gidip kanallara şikayet edip o kanalı youtubeye getirme meselesi

Bende baska bıseyden söz etmedım ...
Telif attıgında kanalının kapanmasına sebep olmuyor mu?
Sahte telifçi dolu ortada , flagcı , vss vss ...
Kazandırmıyorlar işte aksini mi söyledik ...

+Ben senin ''kardeş'' in değilim dostum...

Hitap ettigin adamın önce yaşına bak , profılıne gir ona göre yaz ...

cüneyt özdemir anlatıyordu;
fan sayfam var.video falan paylaşıyordu.sonradan bir de duydum ki adam bundan para kazanıyormuş.biz de neler yapabiliriz diye düşündük,görüştük MCN lik aldık ...

o zaman bu zamandır Cüneyt Özdemir bu işin içinde.ilk yaptıgı iş de fan sayfasının video kanalına telifleri yollamak oldu :D

içimden çok güzel küfürler ediyorum o flagcılara,telifcilere tamam siz kazanın inşlh kazandığınızın bin katı çıkar.

Bende baska bıseyden söz etmedım ...
Telif attıgında kanalının kapanmasına sebep olmuyor mu?
Sahte telifçi dolu ortada , flagcı , vss vss ...
Kazandırmıyorlar işte aksini mi söyledik ...

+Ben senin ''kardeş'' in değilim dostum...

Hitap ettigin adamın önce yaşına bak , profılıne gir ona göre yaz ...

ozman biona adını yaz bende bakıp adını söyleyip yanınada bey diye ekliyeyim.

Ayrıca biri sana telif attığı zaman normalde en çok izlenen gider 300 400 izlenim alanlara birşey olmaz senin video gidiyor diye bütün kategoriye yakmaya hiç hakkın yok önce bunu anla ben 300 400 videoya telif atan hiç adam görmedim ama az önce 300 izlenmeye telif atan tv sahibi gördüm.

Pardon da içeriğin özgün sahibinin gelip sizin yasak yolla kazandığınız parayı sizden almasının neresi kötü? Tamam sahte telif, flag gibi olayları yapanlardan hepimiz nefret ediyoruz ama, içeriğini kopyaladığımız adam gelip kanal açıyorsa ona saygı duymamız lazım kötülemek değil. Bizim de özgüne yönelmemiz lazım.

Özgün çalışmıyorum bu arada ben de.

Pardon da içeriğin özgün sahibinin gelip sizin yasak yolla kazandığınız parayı sizden almasının neresi kötü? Tamam sahte telif, flag gibi olayları yapanlardan hepimiz nefret ediyoruz ama, içeriğini kopyaladığımız adam gelip kanal açıyorsa ona saygı duymamız lazım kötülemek değil. Bizim de özgüne yönelmemiz lazım.

Özgün çalışmıyorum bu arada ben de.

Burda özgüne laf atan yok telifçiye ve onu yapımcıya şikayet eden adama laf var adamlar bugüne kadar gelipte youtubeden para kazanma işine adım atmamışlar bırakmışlar eğer sen gidip ona ikide bir sahte telif geldi bu sizinmi dersen adamda sonunda dayanamaz gelir ertem şenerde öyle oldu network şikayet etmek için herkes erteme şikayette bulundu geldi kanal açtı sonrada telif atmaya başladı eğer gidip erteme söylemeseydik şimdi ordanda para kazanıyorduk.

çalıştığım bir dil vardı. çizgi filmlerine ne telif geliyordu ne eşleşen. kategoriyi bir başkasına da vermiştim. iyi para geliyordu. adamın biri kategoriyi verdiğim adama flag atmış o da gitmiş yapımcı firmaya flag atan kişinin video linklerini yollamış kanalı kapansın diye.

O dilde ne benim ne başkasının nede o adamın kanalı kaldı hepsi kapandı gitti. ayrıca videolara da artık eşleşen gelmeye başladı.

kendi ayağınıza sıkmayın....

Forumda hep söyleniyor. Bu tür konular bir sonuca ulaştırmıyor bizi. Bu konuyu açınca sahte telifçiler yaptıklarından vazgeçiyor mu ? -hayır.

Aksine daha fazla kişi sahte telif nedir, ne işe yarar öğreniyor.

Hiç bir işe yaramayacağı halde, Telifçiler konusu açarak yeni telifçiler ***g cılar doğurmak.

Eskiye nazaran artık sahte telif yemiyorum millet akıllandı artık direk flaglıyorlar daha zararlı ve daha kökten kolay çözüm onlara göre benim için küfür nedeni sahte telife razıyım artık en azından onda videoları silip kanalı kurtarma imkanı oluyor flagda hiçbir türlü kanalı kurtaramadan pat diye habersizce kapatılıyor az insafa davet ediyorum şu sahte flagcıları sahte telife geri dönün bari kanalın içindeki paramızı alalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri