Telife karşı bildirimde bulunmak

• Kullanıcı WinAtHere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

WinAtHere

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Özgün kanalıma saçma bir isimle telif atılmış çook büyük ihtimalle sahte. Ancak telifi atan kişinin mail adresini göremiyorum. Karşı bildirim göndermeye kalktığımda :

Davacıya mesaj
Lütfen davacıya videonuzu neden yanlışlıkla kaldırdığını düşündüğünüzü açıklayın.

Böyle bir yeri doldurmamı istiyor. Ben mesajı yt ye değilde davacıya yazıyorsam ne önemi var ki bunun ? Buraya ne yazsam daha iyi olur ?

Karşı bildirimim bugün reddedildi. Ve bana telif atan mail adresine benzer bir yt kanalı benim videolarımı yüklemeye başladı. Bu kadar kolay mı bu ya ? Adam özgün içerik üreteni sahte telif ile indiriyor ve benim videolarımı spamlıyor.. Yok mu hiç yardımcı olacak bir fikir verebilecek ? Şu fake maille telif kaldırma vs yalan mı oldu ne zamandır uzağım spamı bıraktığım için.. Özgünde de buldular ama bizi sağolsunlar..

Son düzenleme:
tekrardan itiraz et , eger videolarin ozgunse daha detayli bilgi ver itiraz ederken , videolarin yapim asamasindaki , ekran goruntuleri , render vs.. ve evet bu kadar kolay bu is , bnm actigim bir konu var http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/97409-copyright-digitalenforcer-com.html bu serefsizde sahte telif atiyor ve hicbir sey yapamiyorum.

Adamlarda sınır kalmamış para kazanmak için yapmadıkları yok. Pc başında video yapacağız diye uğraşmaktan harap oldum ya. İtiraz formunda herhangi bir ek alanı yok bir siteye upload edip link olarak mı göndereyim resimleri ?

JA9vz5.png

Hocam kurallara uygun yapılan karşı bildirimi youtube yanılmıyorsam eğer yasal zorunluluk olduğu için inceliyor Herşeyi düzgün yazarsanız adres mail açıklma gibi kabul edılmek zorunda karsı bildiriminiz diye hatırlıyorum Çok önceden gerçek telife karşı bildirim göndermıstım bazı yüzde üçyüz sahte diyen çok bilmiş arkadaşlara güvenerek O zamanlar korkudan üçbücük attığım için bu karşı bildirim konusunda master yapacak kadar bilgi edınmıstım ama aklımda kalmamıs fazla bilgiler Mail adres bılgileri doğru yapıldığında açıklama düzgün yapıldığında ve karşı bildirim gönderilen taraf bilindik büyük şirket değilse itiraz kabul oluyor diye aklımda kalmıs

Hocam kurallara uygun yapılan karşı bildirimi youtube yanılmıyorsam eğer yasal zorunluluk olduğu için inceliyor Herşeyi düzgün yazarsanız adres mail açıklma gibi kabul edılmek zorunda karsı bildiriminiz diye hatırlıyorum Çok önceden gerçek telife karşı bildirim göndermıstım bazı yüzde üçyüz sahte diyen çok bilmiş arkadaşlara güvenerek O zamanlar korkudan üçbücük attığım için bu karşı bildirim konusunda master yapacak kadar bilgi edınmıstım ama aklımda kalmamıs fazla bilgiler Mail adres bılgileri doğru yapıldığında açıklama düzgün yapıldığında ve karşı bildirim gönderilen taraf bilindik büyük şirket değilse itiraz kabul oluyor diye aklımda kalmıs

Sağolasın mesajın için hocam. Zaten gönderirken her şeyi eksiksiz doldurdum. Açıklama kısmını nasıl dolduracağım hakkında kafamda soru işaretleri var. İlk doldurduğum kabul edilmedi 3 gün sürdü incelenmesi. Boşuna bir 3 gün daha beklemek istemiyorum. Bana telif atan mail ile görüştüm fikrini çaldığımı düşünüyor ve benden tazminat istedi vermezsem açmayacağını söyledi. Bariz fake olan bu telifi youtube kaldıramıyor ben ona yanıyorum. Açıklamayı türkçe yapamıyoruz değil mi karşı bildirimde ? O zaman her şeyi daha ayrıntılı açıklayabilirdim.

2. karşı bildirimim de reddedildi. Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim.. Daha önce karşı bildirimde bulunup kabul ettiren biri bana özel mesaj ile yolladığı metini atabilir mi acaba ?

Hocam geçmiş olsun. Bu youtube ne yapıyor belli değil. İçerikler tamamen sana mı ait.
Oyun kanalı mıydı?

Hocam geçmiş olsun. Bu youtube ne yapıyor belli değil. İçerikler tamamen sana mı ait.
Oyun kanalı mıydı?

Sağolasın hocam. Evet, içerikler bana ait proje dosyalarından bir resim de yolladım ama yok yine kabul edilmedi. Adil kullanım altında olduğunu da belirttim ve karşı taraf %100 fake çünkü mail ile konuştuk ******** ile. Ne yapacağım bilmiyorum valla sürekli reddedilince kanalıda riske atıyorum

---------- Spam Engelliyici 18:08 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

Abi koskoca ytparada özgün kanalımın telini kaldırmaya yardım edecek kimse yok mu harbiden ? Bitek telif atmayı mı biliyoruz ? :D ( Şaka tabi ciddiye almayın aman :) )

Sağolasın hocam. Evet, içerikler bana ait proje dosyalarından bir resim de yolladım ama yok yine kabul edilmedi. Adil kullanım altında olduğunu da belirttim ve karşı taraf %100 fake çünkü mail ile konuştuk ******** ile. Ne yapacağım bilmiyorum valla sürekli reddedilince kanalıda riske atıyorum

---------- Spam Engelliyici 18:08 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

Abi koskoca ytparada özgün kanalımın telini kaldırmaya yardım edecek kimse yok mu harbiden ? Bitek telif atmayı mı biliyoruz ? :D ( Şaka tabi ciddiye almayın aman :) )

Hocam kanal partner mi ? Partnerse bildirsene yardımcı olsunlar.Öyle şey mi olurmuş ya .. Video yaparken binbir sıkıntı çekiyoruz sonra biri gelsin senin videolarını alsın ?

Hocam kanal partner mi ? Partnerse bildirsene yardımcı olsunlar.Öyle şey mi olurmuş ya .. Video yaparken binbir sıkıntı çekiyoruz sonra biri gelsin senin videolarını alsın ?

Maalesef adsense e bağlı hocam. Diğer kanalımı bu olaydan sonra direk partnere geçirdim zaten. Karşı bildirimimi kabul etmemeleri suç değil mi ya bu nasıl iş anlamadım. Başka yerde yt destek falan alamıyor muyuz acaba konuyu açıklamak için.. Kanal heba olacak sahte telif yüzünden..

Bende bi ara çocuk oyunları oynayıp yükleme yapıyordum. Kanal kapandı o işten de soğudum. Kanıt falan çekmemiştim. İnşallah açılır hocam.
Şuraya mail atın: [email protected]
Bakalım bi şeyler olabilir belki.

Bende bi ara çocuk oyunları oynayıp yükleme yapıyordum. Kanal kapandı o işten de soğudum. Kanıt falan çekmemiştim. İnşallah açılır hocam.
Şuraya mail atın: [email protected]
Bakalım bi şeyler olabilir belki.

Adamlar sahtekarlıkta sınır tanımıyor hocam sağolasın ilgin için. İşin ilginci oraya mail atalı 6 gün olmuş ama o mail için bir cevap gelmedi. Kanal üzerinden yaptığım 2 bildirimede red cevabı geldi ama mail için cevap yok.

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Tekrar mail gönderdim bir sürü açıklama yaptım dil döktüm yine reddederlerse kanal gidene kadar söveceğim bu heriflere. Bu nedir ya..

Adamlar sahtekarlıkta sınır tanımıyor hocam sağolasın ilgin için. İşin ilginci oraya mail atalı 6 gün olmuş ama o mail için bir cevap gelmedi. Kanal üzerinden yaptığım 2 bildirimede red cevabı geldi ama mail için cevap yok.

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Tekrar mail gönderdim bir sürü açıklama yaptım dil döktüm yine reddederlerse kanal gidene kadar söveceğim bu heriflere. Bu nedir ya..
Kardeşim baya geçmişte o zaman kurtuldumuydun merak ettim. Benimde başımda şuan öyle bir bela var. Tamamen özgün kanalım var adam Facebook grubuna benim videoyu atmış bende ona telif attım kaldırdı. 5 gün önce de bu yaptığımi çekemeyince bana telif attı sahte şekilde. YouTube ona inanıp kaldırdı. Şimdide karşı bildirim gönderiyorum. Adamlar karşı bildirimi bize sağladığı bilgilerle işleme alamadık diyorlar 2 defadir. Bu kadar rezil bir sistem olamaz. Adam telif atarken hiçbir kanıt sunuyor ama benim gibi 2 milyon üstü izlenim ve 7 bin aboneli kanalı bir çırpıda gözden çıkarıyorlar yazık gerçekten.

Kardeşim baya geçmişte o zaman kurtuldumuydun merak ettim. Benimde başımda şuan öyle bir bela var. Tamamen özgün kanalım var adam Facebook grubuna benim videoyu atmış bende ona telif attım kaldırdı. 5 gün önce de bu yaptığımi çekemeyince bana telif attı sahte şekilde. YouTube ona inanıp kaldırdı. Şimdide karşı bildirim gönderiyorum. Adamlar karşı bildirimi bize sağladığı bilgilerle işleme alamadık diyorlar 2 defadir. Bu kadar rezil bir sistem olamaz. Adam telif atarken hiçbir kanıt sunuyor ama benim gibi 2 milyon üstü izlenim ve 7 bin aboneli kanalı bir çırpıda gözden çıkarıyorlar yazık gerçekten.

Kusura bakma hocam foruma çok nadir giriyorum artık. Mahkemeye gitmeye razıyım içeriğimin tüm hakları bana aittir her türlü sorumluluğu alıyorum gibi bir cümle ekle şikayetine ben öyle açtırdım

Kusura bakma hocam foruma çok nadir giriyorum artık. Mahkemeye gitmeye razıyım içeriğimin tüm hakları bana aittir her türlü sorumluluğu alıyorum gibi bir cümle ekle şikayetine ben öyle açtırdım

slm kardsım yapacağın sey su vıdeonun yuklenıs tarıhını belırt yanı su tarıhte su saatte yukledıgım vıdeom su maıl adreslı kışı su saatte benım ıznım olmadan tum hakları bana aytır gerekırse ıspatlarım seklınde yaz yanı kısaca tarıh saat ve maıl adreslerı belırt kabul ederler

Teşekkür ettim kardeşim. Karşı bildirimi kabul ettirdim 10 gün sonra cevap gelmezsse YouTube telifi kaldıracak.

arkadaşlar bu karşı bildirimle ilgili bir sorum olacak tecrübeli arkadaşlardan, benim özgün bir oyun kanalım var 2 sene önce elemanın biri telif attı fakat karşı bildirim göndermek istemedim sebebi de iletişim bilgilerimi (adres, telefon, mail vs) öğrenmemesi, bu tarz bir durumda nasıl bir yol izlenmeli ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri