Telifi geri çekilen hesap ne zaman açılır?

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

fanitter

Yasaklanmış
merhaba dün gece hesabım 3 telifden banlanmıştı.

Bugun hesaba girdiğimde sadece 2 Telif gözüküyor dün 1 tanesine telif çekmesi için rica etmiştim sanırım çekmiş

ama hesap açılmadı ne zaman açılır ?

Geri çekme mailini YT tr mail adresine göndermişse 1 ila 3 gün arasında acılabilir. ama ing ce maile gönderilen geri çekme istekleri daha geç işleniyor.

Geri çekme mailini YT tr mail adresine göndermişse 1 ila 3 gün arasında acılabilir. ama ing ce maile gönderilen geri çekme istekleri daha geç işleniyor.

valla nereye yolladığına dair bilgim yok kanala girince

Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için Justin Bieber adlı YouTube hesabını feshettik:

Cgcreative Ganesh
UMG

yazıyor önceden 3'dü 2'ye düşmüş

videolarını kopyala aynı kanaldan bitane daha aç derim o kanaldan hayır gelmez artık para kazanmada kapatılabilir hiç belli olmaz videoların yedekte dursun derim .geri bildirim süresi 10 gunse telıf cekme işlemi daha az oldugunu bılıyorum arkadasın dedıgı gıbı 3 5 gunde duzelır ama sonrası belli olmaz tabi...

videolarını kopyala aynı kanaldan bitane daha aç derim o kanaldan hayır gelmez artık para kazanmada kapatılabilir hiç belli olmaz videoların yedekte dursun derim .geri bildirim süresi 10 gunse telıf cekme işlemi daha az oldugunu bılıyorum arkadasın dedıgı gıbı 3 5 gunde duzelır ama sonrası belli olmaz tabi...

hocam kanalı kopyalayamıyorum çünkü kanala girmiyor böyle yazı çıkıyor

Bir Google ürününe erişilemiyor

normal youtube aramasında kanal ve videoları duruyorsa ordan kopyala kanalı

hocam kanalı kopyalayamıyorum çünkü kanala girmiyor böyle yazı çıkıyor

Bir Google ürününe erişilemiyor

kardeş mailine bak bi kanalla ilgili uyarı varsa şifre değiştirme uyarısı şifreni değiştir ve tekrar dene kanal kapanmamış olabilir başka pc den giriş yaptığın için guvenlık nedenıyle askıya cekılmıstır bellı olmaz şifre lınkı varsa degıstır dene bi girecektır

kardeş mailine bak bi kanalla ilgili uyarı varsa şifre değiştirme uyarısı şifreni değiştir ve tekrar dene kanal kapanmamış olabilir başka pc den giriş yaptığın için guvenlık nedenıyle askıya cekılmıstır bellı olmaz şifre lınkı varsa degıstır dene bi girecektır

hocam kanal kapandı ama telif geri çekilmiş bir iki gün bekliyeyim olmadı google ile iletişim kurucam

Hocam çok geçmiş olsun takipteydim sizin gibi benzer bir kanal dağa gümlemiş 3 gün falan oldu göreli inşallah kanalda açılır parayıda alırsınız ben o sabah ilk heatbeaker günü sizden yola çıkarak kanalımı çevirmiştim 4 aydır görmediğimi gördüm 5 günde :) bende
bu arada bende o videolardan az biraz aynı az biraz değişik var isterseniz çekin benim kanaldan yedek kanal açın
Bende şarkı ismi yazılınca ilk 5-6 dayım tırsıyorum inşallah kanal patlamazda ödeme eşiğine gelirim parterdeyimde

Hocam çok geçmiş olsun takipteydim sizin gibi benzer bir kanal dağa gümlemiş 3 gün falan oldu göreli inşallah kanalda açılır parayıda alırsınız ben o sabah ilk heatbeaker günü sizden yola çıkarak kanalımı çevirmiştim 4 aydır görmediğimi gördüm 5 günde :) bende
bu arada bende o videolardan az biraz aynı az biraz değişik var isterseniz çekin benim kanaldan yedek kanal açın
Bende şarkı ismi yazılınca ilk 5-6 dayım tırsıyorum inşallah kanal patlamazda ödeme eşiğine gelirim parterdeyimde

Hocam telif yemezsen kanal patlamaz çekeceğin videolara dikkat et :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri