telifli kanalların ödemesi erteleniyor mu yoksa o ay mı ödeniyor?

bacanak

Kayıtlı Üye
çok adsense kastım artık biraz da quiz'e kanal yapmak istiyorum. sebebi ise her ay birilerinin adsense hesapları banlanıyor sıra elbet bana da gelecek. :)

şimdi sıkıntı şöyle. kanalı yapıp quiz'e soktuktan sonra 2-4 hafta arasında garanti telif gelir bana. genelde de 1 ya da 2 telif atıp en az 1 saat en fazla 1 gün bekliyor telif atanlar. sebebi de sanırım kanalı silmem için bana zaman veriyorlar. :rolleyes:

telifleri alınca ben bu kanalları silsem ödemeyi o ay mı yapıyor quiz yoksa erteliyor mu?

teşekkürler, bol kazançlar. :)

çok adsense kastım artık biraz da quiz'e kanal yapmak istiyorum. sebebi ise her ay birilerinin adsense hesapları banlanıyor sıra elbet bana da gelecek. :)

şimdi sıkıntı şöyle. kanalı yapıp quiz'e soktuktan sonra 2-4 hafta arasında garanti telif gelir bana. genelde de 1 ya da 2 telif atıp en az 1 saat en fazla 1 gün bekliyor telif atanlar. sebebi de sanırım kanalı silmem için bana zaman veriyorlar. :rolleyes:

telifleri alınca ben bu kanalları silsem ödemeyi o ay mı yapıyor quiz yoksa erteliyor mu?

Ertelenir kanal kapanmayla silme aynı şey...

Telifli kanaldan quizde ödeme aldım daha fazla telif yememe çalış ödemeni normal zamanında almak için yeterli .ve kanalı silme , silsende kapasanda aynı 1 ay gecikmeli alırsın.

Telifli kanaldan quizde ödeme aldım daha fazla telif yememe çalış ödemeni normal zamanında almak için yeterli .ve kanalı silme , silsende kapasanda aynı 1 ay gecikmeli alırsın.
adamlar 1 gün zaman tanıyor kanalı sileyim diye hocam. 10 video varsa 8 videoya toplamda 2 telif atıyorlar 1 gün bekliyorlar. mecbur kalıyorum silmeye. eğer denk gelmezsem de teliften kapanıyor. :rolleyes:

2 telif aldıktan sonra girer içindekileri silersin sonraki ay alırsın, ben telifli kanalıma o şekilde almıştım bu ay

Son düzenleme:
kanal partnerden atılırsa,telifden yada herhangi bi sebepten kapanırsa o ay ödemiyorlar.kanalda 1-2 telif var diye ödemezlik yapmıyorlar ama bu telifleri yediginde para kazanman gidebilir yada partnerden atılabilirsin.para kazanmam hiç gitmedi benim,o konuda tam emin degilim ama büyük ihtimalle ozaman da parayı gecikmeli alırsın bence :)

2 aydır telif gelen kanallarıma girer bütün videoları siler kanalı boş bırakırım. Ödeme hiç gecikmedi para kazanma gitmediği sürece.

kanal partnerden atılırsa,telifden yada herhangi bi sebepten kapanırsa o ay ödemiyorlar.kanalda 1-2 telif var diye ödemezlik yapmıyorlar ama bu telifleri yediginde para kazanman gidebilir yada partnerden atılabilirsin.para kazanmam hiç gitmedi benim,o konuda tam emin degilim ama büyük ihtimalle ozaman da parayı gecikmeli alırsın bence :)
peki telif gelince ne kadar sürede atıyorlar partnerden? bunun belli bir süresi var mı?
2 aydır telif gelen kanallarıma girer bütün videoları siler kanalı boş bırakırım. Ödeme hiç gecikmedi para kazanma gitmediği sürece.
öyle ota, çöpe para kazanma gitmiyor bu güzel peki sizin kanallarınız ne kadar sürede atıldı hocam partnerden takip ettiniz mi hiç?

peki telif gelince ne kadar sürede atıyorlar partnerden? bunun belli bir süresi var mı?

öyle ota, çöpe para kazanma gitmiyor bu güzel peki sizin kanallarınız ne kadar sürede atıldı hocam partnerden takip ettiniz mi hiç?

5-6 aydır 2 telifle sorunsuz kanalımda var ertesi gün partnerden atılanda.

alla alla 57 gün sonra alınmıyormuydu kapanan kanalların ödemesi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri