Telifsiz şarkıya eşleşen geldi, şarkı silinmiyor.

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhabalar, telifsiz şarkılar kategorisinde paylaşılan şarkıları kullanıyordum. Açıklamama istedikleri metni & linklerini yazmama rağmen eşleşen geldi. Resmen dolandırıcılık bu. Neyse, bu şarkıları da kaldıramıyorum. Bir hata oluştu diyor, ne yapabilirim? 40k abonem var, youtube ile iletişim mi kurmam gerekir?

Şarkının sahibi değil de sizin gibi kullanan birisi sahte telif atmış olabilir. Onu inceleyin de telif hakları bölümünden youtube'a ulaşabilirsiniz.

Benim hatırladıgım beli bir zaman , izlenim geçtikten sonra video içinden kaldırılmıyor şarkı. Benim zamanında kazanan kanalıma olmuştu bi türlü kaldırmadı videodan müziği. Ne zaman izlenim çok düştü o zaman kaldırmıştım diye hatırlıyorum.

Benim hatırladıgım beli bir zaman , izlenim geçtikten sonra video içinden kaldırılmıyor şarkı. Benim zamanında kazanan kanalıma olmuştu bi türlü kaldırmadı videodan müziği. Ne zaman izlenim çok düştü o zaman kaldırmıştım diye hatırlıyorum.

İzlenim eşleşen gelmesiyle ciddi düşüşe geçti zaten :D Videoyu da gizliye aldım kazanmasın şarapsızlar :d

Şarkının sahibi değil de sizin gibi kullanan birisi sahte telif atmış olabilir. Onu inceleyin de telif hakları bölümünden youtube'a ulaşabilirsiniz.

Hocam telif yok, eşleşen geldi. Bu son zamanlarda sık oluyor. Müzik yapımcıların bir tür tuzağı desek yeridir.

Ben hep atıf gerekmeyenleri seçiyorum. Benzer durumu daha önce yaşadım. Atıf gereken müziklere geliyor bazen.

Videonun izlenimi 100 bini gectiyse kaldirmiyor muzigi.

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

Hangi firma atmış eşleşeni?

Merhabalar, telifsiz şarkılar kategorisinde paylaşılan şarkıları kullanıyordum. Açıklamama istedikleri metni & linklerini yazmama rağmen eşleşen geldi. Resmen dolandırıcılık bu. Neyse, bu şarkıları da kaldıramıyorum. Bir hata oluştu diyor, ne yapabilirim? 40k abonem var, youtube ile iletişim mi kurmam gerekir?

karşı bildirimde bulunun benim karşı bildirimim anında kabul edilmişti.
Dikkat edin adamların dediklerini açıklama kısmına tam olarak doğru girdiğinize. Ayrıca şarkıyı kaldıramıyorsanız ya tarayıcı değiştirin veya bir kaç saat sonra tekrar deneyin. Şansınız varsa twitter veya başka platformlar dan hak sahibine mesaj atın.

İşte bu durumlardan korktuğumdan dolayı youtube müzik kütüphanesi harici bir yerden müzik eklemesi yapmıyorum..
Youtube ile iletişim kurmak birşeyi değiştirmez maalesef. Youtube'un telif yasaları güvencesinin altında değil çünkü bu durum. Hatta youtube'ta telif hakkı okulunda bile yazar; Telifsiz olan içerik, müzik gün gelir telifli bir duruma dönüşebilir, bundan dolayı youtube'un bir sorumluluğu olmaz minvalinde..

İzlenim belli bir seviyenin üstüne çıktıysada müziği kırpamazsınız hocam.

örn: 1 sene önce telifsiz müzik diye indirdiğiniz müziğin artık telifi alınmış olabilir bu sebeple ya yt müzik kütüphanesi veya aylık ücretli lisans satan şirketlerle çalışın. bundan sonrası için önlem almış olursunuz

Şarkının bilgilerini açıklamaya girmen.
Teşekkür ederim bilgi için.
Videonun izlenimi 100 bini gectiyse kaldirmiyor muzigi.
Evet şuan 3m+ gitti güzelim video :D

müziği nerden aldın öncelıklı mesele orası
Kanal 6-7 aylık, unuttum desem yeridir ama no-copryt kütüphanesindeydi.

Hangi firma atmış eşleşeni?
Haawk diye bi firma hocam

karşı bildirimde bulunun benim karşı bildirimim anında kabul edilmişti.
Dikkat edin adamların dediklerini açıklama kısmına tam olarak doğru girdiğinize. Ayrıca şarkıyı kaldıramıyorsanız ya tarayıcı değiştirin veya bir kaç saat sonra tekrar deneyin. Şansınız varsa twitter veya başka platformlar dan hak sahibine mesaj atın.
Karşı bildirimde karşı taraf haklı çıkarsa ne olur hocam? pek deneyimim olmadı da :d

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:31 ----------

İşte bu durumlardan korktuğumdan dolayı youtube müzik kütüphanesi harici bir yerden müzik eklemesi yapmıyorum..
Youtube ile iletişim kurmak birşeyi değiştirmez maalesef. Youtube'un telif yasaları güvencesinin altında değil çünkü bu durum. Hatta youtube'ta telif hakkı okulunda bile yazar; Telifsiz olan içerik, müzik gün gelir telifli bir duruma dönüşebilir, bundan dolayı youtube'un bir sorumluluğu olmaz minvalinde..

İzlenim belli bir seviyenin üstüne çıktıysada müziği kırpamazsınız hocam.
Haklısın hocam, siler geçerim en fazla, izlenim pek ulaşamadığım konu değil de sinir oldum onlar kazandı 1hafta kadar parayı :d

örn: 1 sene önce telifsiz müzik diye indirdiğiniz müziğin artık telifi alınmış olabilir bu sebeple ya yt müzik kütüphanesi veya aylık ücretli lisans satan şirketlerle çalışın. bundan sonrası için önlem almış olursunuz
Öyle yapayım hocam, yoksa bunlar ekmeği gördüğü müziğe telif alıyorlar :d farklı bi kazanç yolu. Teşekkürler öneriniz için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri